tréning odstranení pastí
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

tréning odstranení pastí
Zdravím, protože jsem nenašel zmínku na webu, foru ani mi neporadil nikdo z hráčů zakládám tedy vlákno abych se zeptal. K problému: snažím se trénovat odstranění pasti - momentálně ji mám na 17%. zkoušel jsem na pasti šlapat, prozkoumávat je i odstraňovat. Zkoušel sem to na zlodějském cvičišti i v Andorských stokách. Jenže dovednost prostě neleze. Poradí někdo z hráčů v čem je konkrétně ten problém? díky 

Re: tréning odstranení pastí
Hlavní je že past nesmí být spuštěná, tzn. Pokud ji prošlápneš, musíš počkat až ve hře uslyšíš takoví cvaknutí a pak ji rychle zneškodnit

jde to natrenovat ale je to neskutecna pakarna

pochopit ten systém není těžké... problém je ten že se mi zatím žádná past zneškodnit nepovedla a nedává mi to zkušenosti... což při 17% je docela šílenostBuldog píše:Hlavní je že past nesmí být spuštěná, tzn. Pokud ji prošlápneš, musíš počkat až ve hře uslyšíš takoví cvaknutí a pak ji rychle zneškodnit

- mraki
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
do 60% (tuším) to trénuj na prohlížení pasti, odstraňováním to leze velmi velmi velmi pomalu (od 60 se máš na co těšit
) )

Mrakoplaš [Ústav doktora Fledrsteina] "Štěstí je moje druhý jméno... a první Žádný."
no, máme tady výborný Koláček [Družina]
no, máme tady výborný Koláček [Družina]
Ráda se miluje, ráda jí, ráda si jenom tak zpívá, vrabci se na plotě hádají, kolik že času jí zbývá.

-
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Není to nějak extra užitečný skill, dá se bez toho žít a dle mého názoru nestojí za to, se nad tím skillem trápit a trénovat ho (měl jsem zloděje).
Za ten vynaložený čas se ten skill nevyplatí.
Za ten vynaložený čas se ten skill nevyplatí.
Rafael(o) de Chapa - prase gardistický
Valiant
EVKA JE NEJLEPŠÍ!!!
Valiant
EVKA JE NEJLEPŠÍ!!!

zatém potvrzuji že pomocí "prohlížení pasti" ten skill stoupá... když něco vypozoruju tak podám hlášení.. díky za radumraki píše:do 60% (tuším) to trénuj na prohlížení pasti, odstraňováním to leze velmi velmi velmi pomalu (od 60 se máš na co těšit) )

jen dodam ze tento skill je velice uzitecny jen clovek musi vedet kde ho pouzit dodavam ze je to vazne pakarna
snad horsi jak taming ale o to vetsi radost a hrdost mam z postavy 

Elegorn Quingar - náladový velmistr magie
Melgon Quarnell - velký elf se sílou medvěda
Elhir Quingar - na dovolené
Aramir Temny - kdesi schován v lesích temných
Kéž by všichni hráli bez "light levels"
Melgon Quarnell - velký elf se sílou medvěda
Elhir Quingar - na dovolené
Aramir Temny - kdesi schován v lesích temných
Kéž by všichni hráli bez "light levels"

-
- Hráč
Ano to je pravda že je to snad nejhroší skill, od 90% skillu to vypadá jako by to byla konečná
chce to jen mít chuť a náladu 

Vyhnanec Fabrián Temný