tréning odstranení pastí

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Joda
Hráč

tréning odstranení pastí

Příspěvek od Joda »

Zdravím, protože jsem nenašel zmínku na webu, foru ani mi neporadil nikdo z hráčů zakládám tedy vlákno abych se zeptal. K problému: snažím se trénovat odstranění pasti - momentálně ji mám na 17%. zkoušel jsem na pasti šlapat, prozkoumávat je i odstraňovat. Zkoušel sem to na zlodějském cvičišti i v Andorských stokách. Jenže dovednost prostě neleze. Poradí někdo z hráčů v čem je konkrétně ten problém? díky :crashed:
Buldog
Hráč

Re: tréning odstranení pastí

Příspěvek od Buldog »

Hlavní je že past nesmí být spuštěná, tzn. Pokud ji prošlápneš, musíš počkat až ve hře uslyšíš takoví cvaknutí a pak ji rychle zneškodnit
_ Wyf
Obrázek
.Uskupení
...AVARI
Akira
Hráč

Příspěvek od Akira »

jde to natrenovat ale je to neskutecna pakarna
Joda
Hráč

Příspěvek od Joda »

Buldog píše:Hlavní je že past nesmí být spuštěná, tzn. Pokud ji prošlápneš, musíš počkat až ve hře uslyšíš takoví cvaknutí a pak ji rychle zneškodnit
pochopit ten systém není těžké... problém je ten že se mi zatím žádná past zneškodnit nepovedla a nedává mi to zkušenosti... což při 17% je docela šílenost :cry:
mraki
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mraki »

do 60% (tuším) to trénuj na prohlížení pasti, odstraňováním to leze velmi velmi velmi pomalu (od 60 se máš na co těšit :)) )
Mrakoplaš [Ústav doktora Fledrsteina] "Štěstí je moje druhý jméno... a první Žádný."
no, máme tady výborný Koláček [Družina]

Ráda se miluje, ráda jí, ráda si jenom tak zpívá, vrabci se na plotě hádají, kolik že času jí zbývá.
ROFL MAO
1. výstraha
1. výstraha
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ROFL MAO »

Není to nějak extra užitečný skill, dá se bez toho žít a dle mého názoru nestojí za to, se nad tím skillem trápit a trénovat ho (měl jsem zloděje).

Za ten vynaložený čas se ten skill nevyplatí.
Rafael(o) de Chapa - prase gardistický
Valiant

EVKA JE NEJLEPŠÍ!!!
Joda
Hráč

Příspěvek od Joda »

mraki píše:do 60% (tuším) to trénuj na prohlížení pasti, odstraňováním to leze velmi velmi velmi pomalu (od 60 se máš na co těšit :)) )
zatém potvrzuji že pomocí "prohlížení pasti" ten skill stoupá... když něco vypozoruju tak podám hlášení.. díky za radu
Elegorn
Hráč

Příspěvek od Elegorn »

jen dodam ze tento skill je velice uzitecny jen clovek musi vedet kde ho pouzit dodavam ze je to vazne pakarna :) snad horsi jak taming ale o to vetsi radost a hrdost mam z postavy :)
Elegorn Quingar - náladový velmistr magie
Melgon Quarnell - velký elf se sílou medvěda
Elhir Quingar - na dovolené
Aramir Temny - kdesi schován v lesích temných

Kéž by všichni hráli bez "light levels"
czechforce
Hráč

Příspěvek od czechforce »

Ano to je pravda že je to snad nejhroší skill, od 90% skillu to vypadá jako by to byla konečná :D chce to jen mít chuť a náladu :oukej:
Vyhnanec Fabrián Temný
Odpovědět