Velká Prosba prosím pomoc

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Michal Umaki
Hráč

Velká Prosba prosím pomoc

Příspěvek od Michal Umaki »

Jakli už čtete název potřebuju pomoci a to s nájmem neboť mi má propadnout a já se nemůžu dostat do hry našel jsem návod ale potřebuju 3 dny prodloužit nájem tak prosím prosím prodlužte mi nájem a já to pak rp vyřeším
Sylar

Re: Velká Prosba prosím pomoc

Příspěvek od Sylar »

Tohle je jak perla pod stračím hnízdem kamaráde :-) Pokud bude tvůj nájem vykradený, budeš to muset řešit ve hře. Ten, kdo by ho případně vykradl ale musí počítat s tím, že pokud to nahlásíš, zjištění viníka je pro starostu otázka vteřiny -> potom může následovat navíc mastná pokuta a spousta malých příjemných věciček. Tyhle žádosti na fórum už ale prosím nepiš, to sem nepatří
Michal Umaki
Hráč

Re: Velká Prosba prosím pomoc

Příspěvek od Michal Umaki »

Sylar píše:Tohle je jak perla pod stračím hnízdem kamaráde :-) Pokud bude tvůj nájem vykradený, budeš to muset řešit ve hře. Ten, kdo by ho případně vykradl ale musí počítat s tím, že pokud to nahlásíš, zjištění viníka je pro starostu otázka vteřiny -> potom může následovat navíc mastná pokuta a spousta malých příjemných věciček. Tyhle žádosti na fórum už ale prosím nepiš, to sem nepatří
Dobře děkuji za odpověd
Odpovědět