Velká Prosba prosím pomoc
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- Hráč
Velká Prosba prosím pomoc
Jakli už čtete název potřebuju pomoci a to s nájmem neboť mi má propadnout a já se nemůžu dostat do hry našel jsem návod ale potřebuju 3 dny prodloužit nájem tak prosím prosím prodlužte mi nájem a já to pak rp vyřeším

Re: Velká Prosba prosím pomoc
Tohle je jak perla pod stračím hnízdem kamaráde
Pokud bude tvůj nájem vykradený, budeš to muset řešit ve hře. Ten, kdo by ho případně vykradl ale musí počítat s tím, že pokud to nahlásíš, zjištění viníka je pro starostu otázka vteřiny -> potom může následovat navíc mastná pokuta a spousta malých příjemných věciček. Tyhle žádosti na fórum už ale prosím nepiš, to sem nepatří

-
- Hráč
Re: Velká Prosba prosím pomoc
Dobře děkuji za odpovědSylar píše:Tohle je jak perla pod stračím hnízdem kamarádePokud bude tvůj nájem vykradený, budeš to muset řešit ve hře. Ten, kdo by ho případně vykradl ale musí počítat s tím, že pokud to nahlásíš, zjištění viníka je pro starostu otázka vteřiny -> potom může následovat navíc mastná pokuta a spousta malých příjemných věciček. Tyhle žádosti na fórum už ale prosím nepiš, to sem nepatří