pojmenovani skillu
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

pojmenovani skillu
Zdravim,
uspesne jsem nainstaloval UO, opachoval pres andaria patcher, potahal vsechny mozne cestiny a fonty. A stale mam pocubene nazvy skillu ve hre, nejsou cesky ale anglicky a vypadlo nekolik pismenek. Vecinu ani nemohu pouzivat. Nevite kde by mohl byt problem ? Moc dekluji za pomoc.
uspesne jsem nainstaloval UO, opachoval pres andaria patcher, potahal vsechny mozne cestiny a fonty. A stale mam pocubene nazvy skillu ve hre, nejsou cesky ale anglicky a vypadlo nekolik pismenek. Vecinu ani nemohu pouzivat. Nevite kde by mohl byt problem ? Moc dekluji za pomoc.

Re: pojmenovani skillu
Na tohle mi pomohlo znovu patchnout instalaci Andarijskými soubory přes AndariaPatcher.
Je pravda, že v Razoru mám některé skilly česky a jiné anglicky, ale ve hře je to v pořádku.
Je pravda, že v Razoru mám některé skilly česky a jiné anglicky, ale ve hře je to v pořádku.
Solior - řemeslník
Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.
Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.

Tenhle problem jsem mel taky, je to myslim clilocem, ten se musi prekopirovat rucne, protoze tam nesedi upper/lower case. Zkus si stahnout jen soubor se skilly a nahradit vsechny soubory rucne.
Deletrius - "Nemůže-li pravda býti projevena bez pohoršení, lépe je přijmouti pohoršení, nežli pustiti pravdu."

- Golfin
- GM v důchodu
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak píše Crash, ale s malým rozdílem. Napřed vymaž soubor Skills.mul a Skills.idx. Po té si ručně stahni skills.7z a zvlášť si je rozbal třebas do nějaké složky na ploše. Potom si je ručně nakopíruj do instalace ultimy.

-
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
Nejspis otazky pro golfina:
*** dela to jen na linuxu nebo i wokna ?
*** ma to byt spravne s malym nebo velkym ? (v patchovacim souboru)
*** Staci opravit skills.7z nebo je potreba nejaka podpora v patcheru pro nestandartni patch ?
A jeste jedna pro Crashe:
*** Kdyz o tom vis, proc jsi to nenahlasil jako chybu ?
*** dela to jen na linuxu nebo i wokna ?
*** ma to byt spravne s malym nebo velkym ? (v patchovacim souboru)
*** Staci opravit skills.7z nebo je potreba nejaka podpora v patcheru pro nestandartni patch ?
A jeste jedna pro Crashe:
*** Kdyz o tom vis, proc jsi to nenahlasil jako chybu ?
korneus@jabbim.cz (jabber)

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Osobně si myslím, že tento problém je záležitost pouze windowsů. Ale jistotu nemám. Za ty roky, co se soubory pracuji mám vyzkoušeno, že leckdy okna patchem, nebo i obyčejným překopírováním souboru na soubor, dotyčný soubor poškodí. Je to sázka do loterie, z 90% je kopírování a patchování v pořádku, ovšem někdy to nevyjde. Proto je vhodné mít UO zálohovanou. Co se týká velikosti písmen, to je spíše záležitost pro linux. U windowsů je to jedno. Oprava patcheru nebo danného souboru je zbytečná, tyto jsou v pořádku. Je to o komunikaci oken s daným programem nebo příkazy na kopírování. Ale mám vyzkoušeno, že ponejvíce takto zlobí map.mul, statik a gumpy. Kdysi se mi stávalo, že nešli použít pro kopírování zkratky ctrl c a ctrl v. Bylo lepší použít windowsáckou lištu. Nyní tomu tak už není.

Zdravím, děkuji za odpovědi, problem vyřešen.
Mám linux, po patchovani jsem měl v UO Skills.mul, skills.mul. Oba jsem smaznul, stahnul soubor z webu a nahral s malim S.
Ještě jednou dik.
Mám linux, po patchovani jsem měl v UO Skills.mul, skills.mul. Oba jsem smaznul, stahnul soubor z webu a nahral s malim S.
Ještě jednou dik.

polous: vubec me to nenapadlo hlasit... mozna proto, ze uz s tim melo problemy nemalo lidi prede mnou. Napravim se

A jinak problem jsem mel taky na linuxu.

A jinak problem jsem mel taky na linuxu.
Deletrius - "Nemůže-li pravda býti projevena bez pohoršení, lépe je přijmouti pohoršení, nežli pustiti pravdu."

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
U toho linuxu si myslim, že je to o verzích. U ubuntu mi to potíže nedělalo, u jiných hráčů se vyskytují.

-
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
tobe se to deje i na woknech ?Crash5936 píše: A jinak problem jsem mel taky na linuxu.
korneus@jabbim.cz (jabber)

Golfin píše:U toho linuxu si myslim, že je to o verzích. U ubuntu mi to potíže nedělalo, u jiných hráčů se vyskytují.
Zdravím, mám ubuntu.

No tam prave ne, i kdyz jsem tam UO uz dost dlouho neinstaloval.P0l0us píše:tobe se to deje i na woknech ?Crash5936 píše: A jinak problem jsem mel taky na linuxu.
"taky na linuxu" = Ve stejnem OS jako welbloud
A jinak problem ze by zalezel na "verzich" linuxu... to je myslim hloupost, kdyz kazdy linux OS jede na stejnem jadru, ne? Mozna tak na filesystemu, ale ani s tim bych moc nepocital...
Jinak mam teda gentoo, no.

Mohu potvrdit. Ubuntu 9.10 cerstva instalace a autopatcher. Ve slozce jsou soubory: skills.mul Skills.mul
Stejny problem jsem mel i pred nejakou dobou.
Stejny problem jsem mel i pred nejakou dobou.
Připomínky, poznámky, kritiky, reklamace, udání, stížnosti řeším přes SZ (soukromé zprávy).