pojmenovani skillu

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Welbloud
Hráč

pojmenovani skillu

Příspěvek od Welbloud »

Zdravim,
uspesne jsem nainstaloval UO, opachoval pres andaria patcher, potahal vsechny mozne cestiny a fonty. A stale mam pocubene nazvy skillu ve hre, nejsou cesky ale anglicky a vypadlo nekolik pismenek. Vecinu ani nemohu pouzivat. Nevite kde by mohl byt problem ? Moc dekluji za pomoc.
Cúran
1. výstraha
1. výstraha

Re: pojmenovani skillu

Příspěvek od Cúran »

Na tohle mi pomohlo znovu patchnout instalaci Andarijskými soubory přes AndariaPatcher.
Je pravda, že v Razoru mám některé skilly česky a jiné anglicky, ale ve hře je to v pořádku.
Solior - řemeslník

Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.
Crash5936
2. výstraha
2. výstraha

Příspěvek od Crash5936 »

Tenhle problem jsem mel taky, je to myslim clilocem, ten se musi prekopirovat rucne, protoze tam nesedi upper/lower case. Zkus si stahnout jen soubor se skilly a nahradit vsechny soubory rucne.
Deletrius - "Nemůže-li pravda býti projevena bez pohoršení, lépe je přijmouti pohoršení, nežli pustiti pravdu."
Golfin
GM v důchodu
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

Přesně jak píše Crash, ale s malým rozdílem. Napřed vymaž soubor Skills.mul a Skills.idx. Po té si ručně stahni skills.7z a zvlášť si je rozbal třebas do nějaké složky na ploše. Potom si je ručně nakopíruj do instalace ultimy.
P0l0us
1. výstraha
1. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P0l0us »

Nejspis otazky pro golfina:

*** dela to jen na linuxu nebo i wokna ?

*** ma to byt spravne s malym nebo velkym ? (v patchovacim souboru)

*** Staci opravit skills.7z nebo je potreba nejaka podpora v patcheru pro nestandartni patch ?

A jeste jedna pro Crashe:

*** Kdyz o tom vis, proc jsi to nenahlasil jako chybu ?
Golfin
GM v důchodu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

Osobně si myslím, že tento problém je záležitost pouze windowsů. Ale jistotu nemám. Za ty roky, co se soubory pracuji mám vyzkoušeno, že leckdy okna patchem, nebo i obyčejným překopírováním souboru na soubor, dotyčný soubor poškodí. Je to sázka do loterie, z 90% je kopírování a patchování v pořádku, ovšem někdy to nevyjde. Proto je vhodné mít UO zálohovanou. Co se týká velikosti písmen, to je spíše záležitost pro linux. U windowsů je to jedno. Oprava patcheru nebo danného souboru je zbytečná, tyto jsou v pořádku. Je to o komunikaci oken s daným programem nebo příkazy na kopírování. Ale mám vyzkoušeno, že ponejvíce takto zlobí map.mul, statik a gumpy. Kdysi se mi stávalo, že nešli použít pro kopírování zkratky ctrl c a ctrl v. Bylo lepší použít windowsáckou lištu. Nyní tomu tak už není.
Welbloud
Hráč

Příspěvek od Welbloud »

Zdravím, děkuji za odpovědi, problem vyřešen.

Mám linux, po patchovani jsem měl v UO Skills.mul, skills.mul. Oba jsem smaznul, stahnul soubor z webu a nahral s malim S.

Ještě jednou dik.
Crash5936
2. výstraha
2. výstraha

Příspěvek od Crash5936 »

polous: vubec me to nenapadlo hlasit... mozna proto, ze uz s tim melo problemy nemalo lidi prede mnou. Napravim se
:)
A jinak problem jsem mel taky na linuxu.
Deletrius - "Nemůže-li pravda býti projevena bez pohoršení, lépe je přijmouti pohoršení, nežli pustiti pravdu."
Golfin
GM v důchodu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

U toho linuxu si myslim, že je to o verzích. U ubuntu mi to potíže nedělalo, u jiných hráčů se vyskytují.
P0l0us
1. výstraha
1. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P0l0us »

Crash5936 píše: A jinak problem jsem mel taky na linuxu.
tobe se to deje i na woknech ?
Welbloud
Hráč

Příspěvek od Welbloud »

Golfin píše:U toho linuxu si myslim, že je to o verzích. U ubuntu mi to potíže nedělalo, u jiných hráčů se vyskytují.

Zdravím, mám ubuntu.
Crash5936
2. výstraha
2. výstraha

Příspěvek od Crash5936 »

P0l0us píše:
Crash5936 píše: A jinak problem jsem mel taky na linuxu.
tobe se to deje i na woknech ?
No tam prave ne, i kdyz jsem tam UO uz dost dlouho neinstaloval.
"taky na linuxu" = Ve stejnem OS jako welbloud
A jinak problem ze by zalezel na "verzich" linuxu... to je myslim hloupost, kdyz kazdy linux OS jede na stejnem jadru, ne? Mozna tak na filesystemu, ale ani s tim bych moc nepocital...
Jinak mam teda gentoo, no.
Nolda
Admin

Příspěvek od Nolda »

Mohu potvrdit. Ubuntu 9.10 cerstva instalace a autopatcher. Ve slozce jsou soubory: skills.mul Skills.mul
Stejny problem jsem mel i pred nejakou dobou.
Připomínky, poznámky, kritiky, reklamace, udání, stížnosti řeším přes SZ (soukromé zprávy).
Odpovědět