no zoufalej jsem dost, abe@andaria.net (nebudu spamovat urcitej mail protoze nevim, kdo to ma na starosti) mozna nevyresi vsechno ale zda se mi ze tym@andaria.net nevyresi nic, protoze jsem poslal vsechno potrebny (i kdyz jsem kdysi ucet i postavu mel, tak se ted nemuzu lognout ale registrace pise ze jmeno existuje takze mi vubec neni jasny proc mi nejde lognout) uz to budou dva dny a odpoved vubec zadnaAbe píše:abe@andaria.net vsetko neriesi, aj ked je admin, no nie je to panak na vsetko....
dosli ti 2 registracne maily? zadavas spravne heski? a co velke pismena, zadavas ich spravne? ak si odpovedal, na vsetky otazky ano, pozri sa do spam kosa, ci naaaaaahodou tam nemas registracny mail andarky...
ak si uplne zufaly, potom napis na -> tym@andaria.net
pis na abe@andaria.czplevel píše:no zoufalej jsem dost, abe@andaria.net (nebudu spamovat urcitej mail protoze nevim, kdo to ma na starosti) mozna nevyresi vsechno ale zda se mi ze tym@andaria.net nevyresi nic, protoze jsem poslal vsechno potrebny (i kdyz jsem kdysi ucet i postavu mel, tak se ted nemuzu lognout ale registrace pise ze jmeno existuje takze mi vubec neni jasny proc mi nejde lognout) uz to budou dva dny a odpoved vubec zadnaAbe píše:abe@andaria.net vsetko neriesi, aj ked je admin, no nie je to panak na vsetko....
dosli ti 2 registracne maily? zadavas spravne heski? a co velke pismena, zadavas ich spravne? ak si odpovedal, na vsetky otazky ano, pozri sa do spam kosa, ci naaaaaahodou tam nemas registracny mail andarky...
ak si uplne zufaly, potom napis na -> tym@andaria.net
No tam na me ocividne kaslouFraenir píše:Nebo lépe na tym@andaria.cz
Možná to pro tebe bude šok, ale i GM maj vlastní život... Tak.. a je to venku...plevel píše:No tam na me ocividne kaslouFraenir píše:Nebo lépe na tym@andaria.czdneska je to treti den a reakce zadna ^^
ja vim ze maj.. ale tak snad neni takovej zasah do vlastniho zivota kdyz se jednou za den koukne nekdo z nich na spolecnej mailMilember píše:Možná to pro tebe bude šok, ale i GM maj vlastní život... Tak.. a je to venku...plevel píše:No tam na me ocividne kaslouFraenir píše:Nebo lépe na tym@andaria.czdneska je to treti den a reakce zadna ^^
tak registrace kdysi davno taky trvala asi 6 dnu nez me povolili ale ted to neni ani tak registrace jako spis dotaz co se stalo s mym uctem (o postavu nejde, udelam si novou) kdyz lognout nejde a registrace pise ze ucet uz existujeHayatoGokudera píše:nevim jak je to ted ale kdyz jsem resil svou registraci tak me chodily odpovedi 1tydne a vzdy ve ctvrtek takze pokud to spada pod abeho tak skus pockat do ctvrtku (jestly abe nezmenil zvyky) a uvidis
moje chyba, tady preklep, ale mail ukazuje:Fraenir píše:V posledním mailu jsi zmiňoval adresu na starém serveru - tym@andaria.net. Na té už Ti nikdo neodpoví. Zkontroluj, na kterou adresu jsi posílal mail.
abemu nic neposílejte, tyhle maily posílejte na týmový email. tym@andaria.czImi píše:Vidím, že táto otázka je tu často riešená. Aj môj kamarát písal včera mail na Abe@.... a stále čaká. Dúfam, že sa to čoskoro vybaví a on bude môcť prejsť z Falošného sveta do skutočného
Imi píše:Nečudujem sa.... sú prednejšie veci ako nejaké účty na UO:)
Hlavne im prajem veľa šťastia. Mňa štátnice čakajú zase o rok ... ach
no on je problem spis v tom ze nekdy od 3.10.2009 se ucet nelognul.. tak jedine ze bych pres SZ poslal ucet a heslo a zkusilo by se toMenhit píše:hehe ja napr studuju a pracuju
pokud mas povolenej ucet a vse, jen ti nejde lognout, neni problem treba na strane tveho poskytovatele, ze mas zakazany port 2593? na starem serveru se pouzival tusim 443...
po pul roce neaktivity se ucet smázne sám...plevel píše:no on je problem spis v tom ze nekdy od 3.10.2009 se ucet nelognul..Menhit píše:hehe ja napr studuju a pracuju
pokud mas povolenej ucet a vse, jen ti nejde lognout, neni problem treba na strane tveho poskytovatele, ze mas zakazany port 2593? na starem serveru se pouzival tusim 443...
plevel píše:no on je problem spis v tom ze nekdy od 3.10.2009 se ucet nelognul.. tak jedine ze bych pres SZ poslal ucet a heslo a zkusilo by se toMenhit píše:hehe ja napr studuju a pracuju
a nebo pak uz jen smazat ten ucet a ja si udelam znova ten stejnej
Pravidlo E8 píše:Nikdy, ani pokud by to GM vyžadovalo, neuvádějte své heslo.
Fraenir píše:plevel píše:no on je problem spis v tom ze nekdy od 3.10.2009 se ucet nelognul.. tak jedine ze bych pres SZ poslal ucet a heslo a zkusilo by se toMenhit píše:hehe ja napr studuju a pracuju
a nebo pak uz jen smazat ten ucet a ja si udelam znova ten stejnejPravidlo E8 píše:Nikdy, ani pokud by to GM vyžadovalo, neuvádějte své heslo.
udelej novej ucetgiborg píše:po pul roce neaktivity se ucet smázne sám...plevel píše:
no on je problem spis v tom ze nekdy od 3.10.2009 se ucet nelognul..