Nejde se mi přihlasit,kde jak požádat o poslání hesla
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
Satr
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Nejde se mi přihlasit,kde jak požádat o poslání hesla
Prosím poraďte,konečně se mi podařilo zaregistrovat a nainstalovat ultimu ale nejde se mi přihlásit mam prý špatně heslo nebo jméno ale já si to pamatuji jak mam dat na andarianetu aby mi poslali nove heslo nemůžu to tam nikde najít.
už nevim jak dal hledam,hledam,hledam a nic.Co mám dělat 
Mám prostě jen velkou smůlu.

Re: Nejde se mi přihlasit,kde jak požádat o poslání hesla
napis na abe@andaria.net
Jindra
byval to kladas hrajcí si na záporaka
Zkáza cechu Aurea Leonis
Zkáza cechu Aurea Leonis

abe@andaria.net vsetko neriesi, aj ked je admin, no nie je to panak na vsetko....
dosli ti 2 registracne maily? zadavas spravne heski? a co velke pismena, zadavas ich spravne? ak si odpovedal, na vsetky otazky ano, pozri sa do spam kosa, ci naaaaaahodou tam nemas registracny mail andarky...
ak si uplne zufaly, potom napis na -> tym@andaria.net
dosli ti 2 registracne maily? zadavas spravne heski? a co velke pismena, zadavas ich spravne? ak si odpovedal, na vsetky otazky ano, pozri sa do spam kosa, ci naaaaaahodou tam nemas registracny mail andarky...
One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?

-
Satr
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Poraďte mi,nejde se mi přihlásit,napíšu ta název účtu a heslo píše mi to ,že je to špatně při registraci jsem měla chyb kvůli dvou účtům.Můj první email byl ,že byla moje registrace vyřízena a druhý ,že byla pozastavena kvůli dvou účtům ať jim to vysvětlim tak sem jim to vysvětlila a poslali mi další email :Vaše registrace na herní server Andaria byla kladně vyřízena a postavám na Vašem účtu byla otevřena cesta do skutečného světa. POZOR: Tento registrační email nemažte, pokud zapomenete heslo do hry, je tento email vyžadován jako ověření pro zaslání nového hesla.
K tomu mi jěště napsali identifikační číslo mojí registrace.Teď by mělo být všechno v pořádku ne?
Tak se skusim přihlásit nejde to.Poraďte.Já už nevím co
!Předem děkuji.Myslím ,že všechno zadavam dobře.
K tomu mi jěště napsali identifikační číslo mojí registrace.Teď by mělo být všechno v pořádku ne?
Tak se skusim přihlásit nejde to.Poraďte.Já už nevím co
Mám prostě jen velkou smůlu.

-
plevel
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
no zoufalej jsem dost, abe@andaria.net (nebudu spamovat urcitej mail protoze nevim, kdo to ma na starosti) mozna nevyresi vsechno ale zda se mi ze tym@andaria.net nevyresi nic, protoze jsem poslal vsechno potrebny (i kdyz jsem kdysi ucet i postavu mel, tak se ted nemuzu lognout ale registrace pise ze jmeno existuje takze mi vubec neni jasny proc mi nejde lognout) uz to budou dva dny a odpoved vubec zadnaAbe píše:abe@andaria.net vsetko neriesi, aj ked je admin, no nie je to panak na vsetko....
Omnius Randar - remeslnik v uceni

pis na abe@andaria.czplevel píše:no zoufalej jsem dost, abe@andaria.net (nebudu spamovat urcitej mail protoze nevim, kdo to ma na starosti) mozna nevyresi vsechno ale zda se mi ze tym@andaria.net nevyresi nic, protoze jsem poslal vsechno potrebny (i kdyz jsem kdysi ucet i postavu mel, tak se ted nemuzu lognout ale registrace pise ze jmeno existuje takze mi vubec neni jasny proc mi nejde lognout) uz to budou dva dny a odpoved vubec zadnaAbe píše:abe@andaria.net vsetko neriesi, aj ked je admin, no nie je to panak na vsetko....
Jindra
Zkáza cechu Aurea Leonis
Zkáza cechu Aurea Leonis

Nebo lépe na tym@andaria.cz 
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

-
plevel
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
No tam na me ocividne kaslouFraenir píše:Nebo lépe na tym@andaria.cz

- Milember
- 1. výstraha

- Kontaktovat uživatele:
Možná to pro tebe bude šok, ale i GM maj vlastní život... Tak.. a je to venku...plevel píše:No tam na me ocividne kaslouFraenir píše:Nebo lépe na tym@andaria.czdneska je to treti den a reakce zadna ^^
Afron [Gladie] - Velmistr Alchymista, nevrlý nekromant a bručoun. 
Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
-------------------------------------------------------------------------------
The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug.
...Zlo převládne, když dobří zklamou...

Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
-------------------------------------------------------------------------------
The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug.
...Zlo převládne, když dobří zklamou...

V posledním mailu jsi zmiňoval adresu na starém serveru - tym@andaria.net. Na té už Ti nikdo neodpoví. Zkontroluj, na kterou adresu jsi posílal mail.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

- HayatoGokudera
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak je to ted ale kdyz jsem resil svou registraci tak me chodily odpovedi 1tydne a vzdy ve ctvrtek takze pokud to spada pod abeho tak skus pockat do ctvrtku (jestly abe nezmenil zvyky) a uvidis
Hayato Gokudera - Býválý pirát (Nyní adept Lovců)
- Elf jenž se rozhodl žít věčně a zemře jen pokud mu to nevyjde
Dare ga kaze wa arashi o karitoru buta
Hibari Kyoya - Cechmistr Valhally, Akolitů a dlouhoprsťák - Na Odpočinku

-
plevel
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
ja vim ze maj.. ale tak snad neni takovej zasah do vlastniho zivota kdyz se jednou za den koukne nekdo z nich na spolecnej mailMilember píše:Možná to pro tebe bude šok, ale i GM maj vlastní život... Tak.. a je to venku...plevel píše:No tam na me ocividne kaslouFraenir píše:Nebo lépe na tym@andaria.czdneska je to treti den a reakce zadna ^^

-
plevel
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
tak registrace kdysi davno taky trvala asi 6 dnu nez me povolili ale ted to neni ani tak registrace jako spis dotaz co se stalo s mym uctem (o postavu nejde, udelam si novou) kdyz lognout nejde a registrace pise ze ucet uz existujeHayatoGokudera píše:nevim jak je to ted ale kdyz jsem resil svou registraci tak me chodily odpovedi 1tydne a vzdy ve ctvrtek takze pokud to spada pod abeho tak skus pockat do ctvrtku (jestly abe nezmenil zvyky) a uvidis
No tak uz zvyky zmenil :/
Naposledy upravil(a) plevel dne pát 10. čer 2011, 06:57, celkem upraveno 1 x.

-
plevel
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
moje chyba, tady preklep, ale mail ukazuje:Fraenir píše:V posledním mailu jsi zmiňoval adresu na starém serveru - tym@andaria.net. Na té už Ti nikdo neodpoví. Zkontroluj, na kterou adresu jsi posílal mail.
odesílatel sygn.plevell@gmail.com
komu tym@andaria.cz
datum 5. června 2011 20:40

-
plevel
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
tak uz je to tejden a odpoved zadna... 

- HayatoGokudera
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
napis sz nejakemu gm a skus to resit snim to pujde rychleji
Hayato Gokudera - Býválý pirát (Nyní adept Lovců)

-
Imi
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Vidím, že táto otázka je tu často riešená. Aj môj kamarát písal včera mail na Abe@.... a stále čaká. Dúfam, že sa to čoskoro vybaví a on bude môcť prejsť z Falošného sveta do skutočného
Postava: Behemoth, človek

abemu nic neposílejte, tyhle maily posílejte na týmový email. tym@andaria.czImi píše:Vidím, že táto otázka je tu často riešená. Aj môj kamarát písal včera mail na Abe@.... a stále čaká. Dúfam, že sa to čoskoro vybaví a on bude môcť prejsť z Falošného sveta do skutočného
edit by Attanon: hold ted je cas ruznych zkousek a statnic, ktere nejsou na jeden tyden, je to velmi nestastne ze to trva, ale GM tym jsou jen lide co maji dost svych starosti a za tuhle praci placeni nejsou. Proto u nich ma skola a prace urcite prednost. Musime byt trpelivy.
Skaz - Šaman vod kmen KULGUR!
Elf Attanon - Krotitel zlé zvěře, odešel kamsi do neznáma.
Give me a minute and i'll change your mind, give me a bullet and i'll change your life.
Elf Attanon - Krotitel zlé zvěře, odešel kamsi do neznáma.
Give me a minute and i'll change your mind, give me a bullet and i'll change your life.

-
plevel
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
ted prave jak maj vsichni statnice tak se nedockame takze nam nezbejva nez cekat dal.. kdyby aspon falesnak
ale ja mam normalne funkcni ucet povolenej kterej ale nejde lognout a to uz zkousim co se da 14 dni

-
Imi
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Nečudujem sa.... sú prednejšie veci ako nejaké účty na UO:)
Hlavne im prajem veľa šťastia. Mňa štátnice čakajú zase o rok ... ach

-
plevel
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Imi píše:Nečudujem sa.... sú prednejšie veci ako nejaké účty na UO:)
to jo ale tak vsichni nejsou urcite na vejsce

-
Menhit
hehe ja napr studuju a pracuju
pokud mas povolenej ucet a vse, jen ti nejde lognout, neni problem treba na strane tveho poskytovatele, ze mas zakazany port 2593? na starem serveru se pouzival tusim 443...
pokud mas povolenej ucet a vse, jen ti nejde lognout, neni problem treba na strane tveho poskytovatele, ze mas zakazany port 2593? na starem serveru se pouzival tusim 443...

-
Imi
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Kamoš čaká na 2 potvrdenie, ktoré malo prísť do 7 dní. Vo Falošnom svete splnil všetky zadané úlohy. Pri prechode cez bránu do real sveta mu napíše, že nemá aktivovaný účet alebo niečo také.
Dnes tajne dúfal ... nedeľa no stále nič.
Dnes tajne dúfal ... nedeľa no stále nič.

Taky už čekám 6. den na aktivaci, hold to chce asi trpělivost 

-
plevel
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
no on je problem spis v tom ze nekdy od 3.10.2009 se ucet nelognul.. tak jedine ze bych pres SZ poslal ucet a heslo a zkusilo by se toMenhit píše:hehe ja napr studuju a pracuju
a nebo pak uz jen smazat ten ucet a ja si udelam znova ten stejnej

- giborg
- 2. výstraha

- Kontaktovat uživatele:
po pul roce neaktivity se ucet smázne sám...plevel píše:no on je problem spis v tom ze nekdy od 3.10.2009 se ucet nelognul..Menhit píše:hehe ja napr studuju a pracuju

Věrnej Andárce již od roku 2003
Nejvetší frajeřina: 10.3.2012.. ukrást z báglu válečnáka pod strážema
ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf

plevel píše:no on je problem spis v tom ze nekdy od 3.10.2009 se ucet nelognul.. tak jedine ze bych pres SZ poslal ucet a heslo a zkusilo by se toMenhit píše:hehe ja napr studuju a pracuju
a nebo pak uz jen smazat ten ucet a ja si udelam znova ten stejnej
Pravidlo E8 píše:Nikdy, ani pokud by to GM vyžadovalo, neuvádějte své heslo.

-
plevel
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Fraenir píše:plevel píše:no on je problem spis v tom ze nekdy od 3.10.2009 se ucet nelognul.. tak jedine ze bych pres SZ poslal ucet a heslo a zkusilo by se toMenhit píše:hehe ja napr studuju a pracuju
a nebo pak uz jen smazat ten ucet a ja si udelam znova ten stejnejPravidlo E8 píše:Nikdy, ani pokud by to GM vyžadovalo, neuvádějte své heslo.
tak ono heslo se da urcite zmenit nejak a kdyz ten ucet nefunguje.. nemam radsi udelat novej ucet s jinym jmenem a starej ze by se smazal? bylo by to asi nejrychlejsi a nejjednodusi

- giborg
- 2. výstraha

- Kontaktovat uživatele:
udelej novej ucetgiborg píše:po pul roce neaktivity se ucet smázne sám...plevel píše:
no on je problem spis v tom ze nekdy od 3.10.2009 se ucet nelognul..

Věrnej Andárce již od roku 2003
Nejvetší frajeřina: 10.3.2012.. ukrást z báglu válečnáka pod strážema
ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf