Jo a laptop mám 1,6 GHZ a 1,5 Giga ramky
Tyto hodnoty vypadají dobře, ještě záleží taky na hodnotě grafické karty. Ani ne tak pro náročnost ultimy, ale pro konfiguraci počítače. Trošku se mi jeví, že máš příliš vysokou ramku na tak málo výkonný procesor. To Ti tam může krapet zadrhávat. Ale jak říkam, ještě grafická karta, jak je na tom. Celkově si musíme uvědomit, že počítačový výkon řídí právě tyto tři komponenty nejvíce. A je lepší, pokud jsou slazeny ve svých hodnotách. Pro příklad: pokud budeš mít 800 MHZ procesor, 500 GB RAM a 500 MB grafickou kartu, nebude to dobrý. počítač se zpomalí. Ta grafika to zpomalí. Lepší je 128 grafika na tyto hodnoty. Ten počítač větší hodnoty nevyužije a naopak mu překáží. Přiznam se, když v pochybných obchodech typu TESCO, atd vidím prodej počítačů, otvírá se mi kudla v kapse. Protože prodávají špatně konfigurované sestavy. Předimenzovanou ramku a to co člověk v daném PC potřebuje, tam není.Ulquiorra píše:... Jo a laptop mám 1,6 GHZ a 1,5 Giga ramky
No, dovolím si pochybovat o tom, že by to mohla brzdit grafika, UO mi běhala v pohodě i na opravdu starých PCI kusech grafárny... Stejně tak, posílení jedné komponenty nebude znamenat oslabení jiných; alespoň v případě, že část té komponenty nemá nižší frekvenci. Počítač není šuplík, aby když se tam přidá víc na jednom místě se zhoršilo jiné místo.Golfin píše:...