Jo a jedu na W7
 Jo a jedu na W7Jo a laptop mám 1,6 GHZ a 1,5 Giga ramky

Jo a jedu na W7
 Jo a jedu na W7

) Takže s tím jentak nic neudělám? Oka. Díky moc. Jdu šetřit na novej lapotop xD
) Takže s tím jentak nic neudělám? Oka. Díky moc. Jdu šetřit na novej lapotop xD

Zkusím vše. Děkuji
 Zkusím vše. Děkuji 

Tyto hodnoty vypadají dobře, ještě záleží taky na hodnotě grafické karty. Ani ne tak pro náročnost ultimy, ale pro konfiguraci počítače. Trošku se mi jeví, že máš příliš vysokou ramku na tak málo výkonný procesor. To Ti tam může krapet zadrhávat. Ale jak říkam, ještě grafická karta, jak je na tom. Celkově si musíme uvědomit, že počítačový výkon řídí právě tyto tři komponenty nejvíce. A je lepší, pokud jsou slazeny ve svých hodnotách. Pro příklad: pokud budeš mít 800 MHZ procesor, 500 GB RAM a 500 MB grafickou kartu, nebude to dobrý. počítač se zpomalí. Ta grafika to zpomalí. Lepší je 128 grafika na tyto hodnoty. Ten počítač větší hodnoty nevyužije a naopak mu překáží. Přiznam se, když v pochybných obchodech typu TESCO, atd vidím prodej počítačů, otvírá se mi kudla v kapse. Protože prodávají špatně konfigurované sestavy. Předimenzovanou ramku a to co člověk v daném PC potřebuje, tam není.Ulquiorra píše:... Jo a laptop mám 1,6 GHZ a 1,5 Giga ramky

No, dovolím si pochybovat o tom, že by to mohla brzdit grafika, UO mi běhala v pohodě i na opravdu starých PCI kusech grafárny... Stejně tak, posílení jedné komponenty nebude znamenat oslabení jiných; alespoň v případě, že část té komponenty nemá nižší frekvenci. Počítač není šuplík, aby když se tam přidá víc na jednom místě se zhoršilo jiné místo.Golfin píše:...

.. zase na nich jde vic veci...
 .. zase na nich jde vic veci...  (nebo ze by do toho namontovali jeste SETI, aby se pri hrani hledali mimozemske civilizace?)
 (nebo ze by do toho namontovali jeste SETI, aby se pri hrani hledali mimozemske civilizace?)

Jedná se o řadu počítaču která opravdu není udělaná na hraní což je asi každému jasné...už jen to rozlišení je šílené 1024x600. ALe o to nejde...mě to běží docela dobře.Musím říct že mi to funguje lépe jak na mém dvoujádrovém athlonu. :-)Mám tam také procesor intlel Atom 1.6Ghz mam operák winXp ramky mám 1Gb. grafika je k pláči ale u Uo to je stejně fuk.Běžně mám puštěného u hraní ventrilo klienta,razor,uomapu,často i firefox a samozrejme hudebni prehravac
 Jedná se o řadu počítaču která opravdu není udělaná na hraní což je asi každému jasné...už jen to rozlišení je šílené 1024x600. ALe o to nejde...mě to běží docela dobře.Musím říct že mi to funguje lépe jak na mém dvoujádrovém athlonu. :-)Mám tam také procesor intlel Atom 1.6Ghz mam operák winXp ramky mám 1Gb. grafika je k pláči ale u Uo to je stejně fuk.Běžně mám puštěného u hraní ventrilo klienta,razor,uomapu,často i firefox a samozrejme hudebni prehravac  jo a jako disk mam ssd 16 Gb ale to uz je jen detail ktery stejne nema vliv na hrani...myslim si ze u vas bude zakopany problem nekde jinde
 jo a jako disk mam ssd 16 Gb ale to uz je jen detail ktery stejne nema vliv na hrani...myslim si ze u vas bude zakopany problem nekde jinde  Zkusil bych zkontrolovat ovladače a třeba i záplaty na widličkách.často to pomáha
 Zkusil bych zkontrolovat ovladače a třeba i záplaty na widličkách.často to pomáha  Pravda je ze driv kdyz sem mel 1,5 ghz athlonka tak sem mel problemy jen s uo a vetsina hardwarove nerocnejsich her me sla bez problemu....divne prokleti amd
 Pravda je ze driv kdyz sem mel 1,5 ghz athlonka tak sem mel problemy jen s uo a vetsina hardwarove nerocnejsich her me sla bez problemu....divne prokleti amd 

jink upgrade grafiky by byl bezva to máš rech Robine jenže v netbooku toho moc nezvládnu
 jink upgrade grafiky by byl bezva to máš rech Robine jenže v netbooku toho moc nezvládnu 
 zkoušel jsem to aj na xp ale je to stejné....přeinstalace ultimy už proběhla bůh ví kolikrát pokaždé stejné....Věřím tomu že to jde nějako uprvit potřebuju jen někoho kdo mě řekne jak...měl sem kámoše co mě k ultimě přivedl a ten na kelevaru měl upravenou ultimu že místo stromů viděl bedýnky a sposuty dalšíh věcí....sice to byl hnus ale graficky to bylo jdnoduché jako pumpa na močufku...
 zkoušel jsem to aj na xp ale je to stejné....přeinstalace ultimy už proběhla bůh ví kolikrát pokaždé stejné....Věřím tomu že to jde nějako uprvit potřebuju jen někoho kdo mě řekne jak...měl sem kámoše co mě k ultimě přivedl a ten na kelevaru měl upravenou ultimu že místo stromů viděl bedýnky a sposuty dalšíh věcí....sice to byl hnus ale graficky to bylo jdnoduché jako pumpa na močufku...

sem elektrikář ne programátor je to pro mě španělská vesnice :'-(
 sem elektrikář ne programátor je to pro mě španělská vesnice :'-(

no zkusim uvidíme děkuju kluci!
 no zkusim uvidíme děkuju kluci!