dotaz ohledně vyvolávání zvířat u hraničaře
					Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
	Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

- 
				Nikolaj Tarades
- Hráč
dotaz ohledně vyvolávání zvířat u hraničaře
Mám malinký dotaz k vyvolávání zvířat  při vyvolávání jelena potřebuji jestli se nepletu 2 ks nařezaná kůže a 30 magů/asi mana doufám že se nepletu/ obojí mám přesto mi to nabýdku k vyvolání jelena nenabýdne (v schopnostech malá modrá tečka u jelena).Kde dělám chybu?? Dík Nikolaj Tarades

- Sniper
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
Re: dotaz ohledně vyvolávání zvířat u hraničaře
Tak mana je tusim 20. Aspon co si pamatuju.
Jinak je take potreba mit nejake skilly. Na základní vyvolání samozrejmě malí skill a pak se to stupňuje. O jaké skilly neřeknu to by si to měl moc jednoduché ale je to logické. Hornictví to určitě nebude. Projeď si své skilly a zkus sem tam nějaký hraničářský drobátko zvednout. určitě to brzo půjde
  určitě to brzo půjde

Jinak je take potreba mit nejake skilly. Na základní vyvolání samozrejmě malí skill a pak se to stupňuje. O jaké skilly neřeknu to by si to měl moc jednoduché ale je to logické. Hornictví to určitě nebude. Projeď si své skilly a zkus sem tam nějaký hraničářský drobátko zvednout.
 určitě to brzo půjde
  určitě to brzo půjde Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

- 
				Nikolaj Tarades
- Hráč
ďekuji za odpověď už vím .Mělo mě to napadnout hned.Mám sice par dalších potíží třeba kde sehnad sekeru k těžení polen na šípy a nekrást  ,ale to už snad nějak vyřešin ve hře
,ale to už snad nějak vyřešin ve hře

- Sniper
- Hráč
Staci omrknout obchudky kde je zasobovani vseho druhu. Doporucil bych tulaky v andoru nebo naproti jedne hospode smerem k trzisti taky v andoru.

Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

- Finarfin
- Hráč
Taky si postnu  

Když potřebuješ něco sehnat a nikde to nenajdeš, tak je nejlepší navštívit cechy, ti většinou mají nějaké zásoby, nebo zručného řemeslníka po ruce.

Když potřebuješ něco sehnat a nikde to nenajdeš, tak je nejlepší navštívit cechy, ti většinou mají nějaké zásoby, nebo zručného řemeslníka po ruce.
Finarfin, kaplan Řadu Rytířů templu
Duch Ohně

Duch Ohně

- 
				Nikolaj Tarades
- Hráč
Děkuji všem za rady relativně se mi daří hru rozjíždět .Sice mě každou chvíli něco zakousne ,ukope,otráví,seřere ,ale to patří k začátkům