dotaz ohledně vyvolávání zvířat u hraničaře

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Nikolaj Tarades
Hráč

dotaz ohledně vyvolávání zvířat u hraničaře

Příspěvek od Nikolaj Tarades »

Mám malinký dotaz k vyvolávání zvířat při vyvolávání jelena potřebuji jestli se nepletu 2 ks nařezaná kůže a 30 magů/asi mana doufám že se nepletu/ obojí mám přesto mi to nabýdku k vyvolání jelena nenabýdne (v schopnostech malá modrá tečka u jelena).Kde dělám chybu?? Dík Nikolaj Tarades
Sniper
Hráč
Testovací pole: nikdy

Re: dotaz ohledně vyvolávání zvířat u hraničaře

Příspěvek od Sniper »

Tak mana je tusim 20. Aspon co si pamatuju.
Jinak je take potreba mit nejake skilly. Na základní vyvolání samozrejmě malí skill a pak se to stupňuje. O jaké skilly neřeknu to by si to měl moc jednoduché ale je to logické. Hornictví to určitě nebude. Projeď si své skilly a zkus sem tam nějaký hraničářský drobátko zvednout. :oukej: určitě to brzo půjde
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan
Nikolaj Tarades
Hráč

ďekuji za odpověď už vím .Mělo mě to napadnout hned.Mám sice par dalších potíží třeba kde sehnad sekeru k těžení polen na šípy a nekrást :lol:,ale to už snad nějak vyřešin ve hře
Sniper
Hráč

Příspěvek od Sniper »

Staci omrknout obchudky kde je zasobovani vseho druhu. Doporucil bych tulaky v andoru nebo naproti jedne hospode smerem k trzisti taky v andoru.
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan
Finarfin
Hráč

Příspěvek od Finarfin »

Taky si postnu :D

Když potřebuješ něco sehnat a nikde to nenajdeš, tak je nejlepší navštívit cechy, ti většinou mají nějaké zásoby, nebo zručného řemeslníka po ruce.
Finarfin, kaplan Řadu Rytířů templu
Duch Ohně

Obrázek
Nikolaj Tarades
Hráč

Děkuji všem za rady relativně se mi daří hru rozjíždět .Sice mě každou chvíli něco zakousne ,ukope,otráví,seřere ,ale to patří k začátkům :crashed:
Odpovědět