Pro nováčky?

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zamčeno
GLAKUS-G2
Hráč

Pro nováčky?

Příspěvek od GLAKUS-G2 »

Dobrý den, Pokud nemam postavu nemůžu do normálního fora? kdysi jsem hrál a chtěl jsem spíše pozorovat co se děje ... Předem děkuji ...
Bailien

Re: Pro nováčky?

Příspěvek od Bailien »

Zdravím pokud najedeš na web andarie tedy Andaria.net tak sruluj lištu až dolu. Tam je záložka statistiky a tam se přihlaš. Tam je kolonka účet na forum tam napíš tvé jméno a dej aktivovat a mělo by to jít.
Nexus
Moderator Fóra
Testovací pole: nikdy

Příspěvek od Nexus »

Pokud nemas zalozenou zadnou postavu ve hre, tak na foru do normalnich for nemuzes.
Obrázek

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

Zkus napsat Johnymu nebo Milli, nejlepe i s tim jake postavy jsi drive mel, je tu moznost dat pristup na fora i bez uctu.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Trasardur
Hráč

Příspěvek od Trasardur »

nebo si zaloz postavu :roll:
***** na tomto serveru uz opravdu presahuje vsechny mozne i nemozne meze. Dat afk kontrolu hned po zapnuti makra kdyz vylezu z galeji je demence, clovek se od pc nemuze vzdlit na 2 minuty. Timto vas zadam abyste mi dali ban na ip dekuji.
P0l0us
1. výstraha
1. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P0l0us »

rekl bych, ze je to rozumna forma ochrany fora proti prudilum, kteri nemaji s andarii vubec nic spolecneho. A urcite antispamova ochrana - neznam zadnyho spammera/bota, ktery by si udelal uo ucet a hral kvuli spammovani nejakeho fora. Lepsi nez capcha :oukej:
Golfin
GM v důchodu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

Ano, ovšem i vyjímky se najdou, jako je účet fghi128. Jak jsem psal v jiném topiku, smažte tento účet, admini prosím. Díky.
Fleder

Příspěvek od Fleder »

:solved:
Zamčeno