Pro nováčky?
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Pro nováčky?
Dobrý den, Pokud nemam postavu nemůžu do normálního fora? kdysi jsem hrál a chtěl jsem spíše pozorovat co se děje ... Předem děkuji ...

Re: Pro nováčky?
Zdravím pokud najedeš na web andarie tedy Andaria.net tak sruluj lištu až dolu. Tam je záložka statistiky a tam se přihlaš. Tam je kolonka účet na forum tam napíš tvé jméno a dej aktivovat a mělo by to jít.

-
- Moderator Fóra
- Testovací pole: nikdy
Pokud nemas zalozenou zadnou postavu ve hre, tak na foru do normalnich for nemuzes.

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...

Zkus napsat Johnymu nebo Milli, nejlepe i s tim jake postavy jsi drive mel, je tu moznost dat pristup na fora i bez uctu.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

nebo si zaloz postavu 

***** na tomto serveru uz opravdu presahuje vsechny mozne i nemozne meze. Dat afk kontrolu hned po zapnuti makra kdyz vylezu z galeji je demence, clovek se od pc nemuze vzdlit na 2 minuty. Timto vas zadam abyste mi dali ban na ip dekuji.

-
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
rekl bych, ze je to rozumna forma ochrany fora proti prudilum, kteri nemaji s andarii vubec nic spolecneho. A urcite antispamova ochrana - neznam zadnyho spammera/bota, ktery by si udelal uo ucet a hral kvuli spammovani nejakeho fora. Lepsi nez capcha 

korneus@jabbim.cz (jabber)

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ovšem i vyjímky se najdou, jako je účet fghi128. Jak jsem psal v jiném topiku, smažte tento účet, admini prosím. Díky.