Průůůser
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Průůůser
No mám probléma začarovanej kruh jak nikde. Moje herni meno učtu je naprd a heslo taky a proto mě nepustí do statistiky tudíš si ho nemůžu ani změnit ani si tady dát aktivaci abych moh aspon na forum na bugy nebo nějak někam napsat maximalně sem nebo do guildy tudíž potřebuju pomoc vyšší moci ...jde mi spíš dostat se na forko a sledovat kdy bude další andarijáckej srázek nebo tak pokecat stejně už nehraju takže lognu jednou za uherskej rok (do mrazáku necu)->nedostatek času

- Sniper
- Hráč
Re: Průůůser
Tak jestli ses schopnej lognout a chces si zmenit heslo tak muzes pres .setpassword
jinak me nenapada nic
jinak me nenapada nic
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

Napsat moderatorum?
Edit for Nex: Musel sis rypnout co?
Za dobrotu na zebrotu
Ale mas recht 
Edit for Nex: Musel sis rypnout co?

Naposledy upravil(a) Aladinecek dne stř 20. kvě 2009, 15:19, celkem upraveno 1 x.

-
- Moderator Fóra
moderatori v tomhle nijak nepomuzou, nemaji jak
Napis SZ nekomu z adminu
Případně pokud si zapomněl heslo do hry, tak napiš z registračního mailu na tym@andaria.net.

Napis SZ nekomu z adminu

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...