Průůůser

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Tulgyr
1. výstraha
1. výstraha
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Průůůser

Příspěvek od Tulgyr »

No mám probléma začarovanej kruh jak nikde. Moje herni meno učtu je naprd a heslo taky a proto mě nepustí do statistiky tudíš si ho nemůžu ani změnit ani si tady dát aktivaci abych moh aspon na forum na bugy nebo nějak někam napsat maximalně sem nebo do guildy tudíž potřebuju pomoc vyšší moci ...jde mi spíš dostat se na forko a sledovat kdy bude další andarijáckej srázek nebo tak pokecat stejně už nehraju takže lognu jednou za uherskej rok (do mrazáku necu)->nedostatek času
Sniper
Hráč

Re: Průůůser

Příspěvek od Sniper »

Tak jestli ses schopnej lognout a chces si zmenit heslo tak muzes pres .setpassword
jinak me nenapada nic
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan
Aladinecek

Příspěvek od Aladinecek »

Napsat moderatorum?
Edit for Nex: Musel sis rypnout co? :) Za dobrotu na zebrotu :D Ale mas recht :-P
Naposledy upravil(a) Aladinecek dne stř 20. kvě 2009, 15:19, celkem upraveno 1 x.
Nexus
Moderator Fóra

Příspěvek od Nexus »

moderatori v tomhle nijak nepomuzou, nemaji jak :)

Napis SZ nekomu z adminu :) Případně pokud si zapomněl heslo do hry, tak napiš z registračního mailu na tym@andaria.net.
Obrázek

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...
Odpovědět