Zkoušky magie

Odpovědět
Aretho1
Hráč

Zkoušky magie

Příspěvek od Aretho1 »

Založil jsem kouzelníka...mniši v klášteru sluncei dokážou trochu navést kde koupit svitky..ale pokud jde o zkoušky magie je záměr hráčům znechucovat hru ?
zkouška materie...ptal sem sem hráčů kde najdu mistra až po čtyrech dnech jsem se dozvěděl kde by mohla být a našel jsem jí....navíc nutno hrát večer....

zkouška chaosu....nikdo neví...dobře napadne mě projít knihovnu kláštěru slunce a hle tam je kniha o zkouškách...nevím jak s ostatními, ale ohledně chaosu se pravděpodobně jedná o záměrné matení hráčů ?
Tak se od stejné hráčky dozvím kde najít mistrybi na chaos a není ani u města ani přibližně u prostředí které knížká zminuje...
úkoly...jen obíhat npcčka....a pak zadá at najdu tuším miroslava kováře blízko ve městě.....blízko je thyris několikrát ho proběhnu...proběhnu džungli proběhnu imer atd...raději to vypnu zapnu to za dva dny...co sem měl udělat a ve zkoušce co mam udělat je : už ani nevím kde mi hlava stohjí......

1. navrh : at mniši mají dialog co dokáže navést k mistrům...představte si že tu budě hrát někdo solo...nebude tu už online žádný hráč...tak najít kde udělat zkoušky je docela bez šance.....hlavně když je to quest co odemyká specializace..ne quest za který dostanu 20 zlatek...

2.když se podívám do záložek questů..asi by bylo fajn vědět co vlastně dělat....už ani neevím kde mi hlava stojí tohle nesplňuje
Odpovědět