Registrace
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Registrace
Ahoj, sorry že s tím musím otravovat na fóru, ale čekám již +- týden na vyřízení registrace -> uživatelské jméno "SweEny". Může se na to někdo podívat, prosím? Díky

Re: Registrace
zkus napsat přimo ThaumovySweEny píše:Ahoj, sorry že s tím musím otravovat na fóru, ale čekám již +- týden na vyřízení registrace -> uživatelské jméno "SweEny". Může se na to někdo podívat, prosím? Díky
Isak-Chlapec vyhnaný Z karavany
Prosím naučte se čist celé články, nebudu opakovat jednu věc 50x:) dík
Prosím naučte se čist celé články, nebudu opakovat jednu věc 50x:) dík

- Thaum
- Koordinátor
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Záznam o registraci účtu "SweEny" v systému není a neexistuje ani herní účet, který se vytváří automaticky při registraci.
Proto ani nemohla být schválena, takže doporučuji si registraci založit znovu.
Registrace procházím minimálně 1x za týden, obvykle se je snažím kontrolovat denně.
Proto ani nemohla být schválena, takže doporučuji si registraci založit znovu.
Registrace procházím minimálně 1x za týden, obvykle se je snažím kontrolovat denně.
Koordinátor z přesvědčení, skriptař pro radost zachování zdravého rozumu a pokroku v mezích možností
Stručně, jasně, výstižně - pokud se chceme někam posunout.
"Are you an effective team?" - Sally (Oblivion 2013 movie)
Stručně, jasně, výstižně - pokud se chceme někam posunout.
"Are you an effective team?" - Sally (Oblivion 2013 movie)

Nevím, kde se stala chyba. Každopádně účet SweEny mi to nyní hlásí jako obsazený. Vytvořil jsme tedy novou registraci s jiným loginem. Díky za rychlé vyřízení a odpověď

Btw posílat moje heslo e-mailem v plain textu, to je teda hnus pánové...

Ucet SweEny jiz byl na andarii roku 2010.SweEny píše:Nevím, kde se stala chyba. Každopádně účet SweEny mi to nyní hlásí jako obsazený.
Připomínky, poznámky, kritiky, reklamace, udání, stížnosti řeším přes SZ (soukromé zprávy).

Je to možné, že jsem si tu kdysi registraci dělal, takže ten účet můžete asi smazat

Ten stary herni ucet uz je davno smazany (taky v roce 2010), ale zaznamy o uctech zustavaji, proto neni mozne vytvorit stejny novy.
Připomínky, poznámky, kritiky, reklamace, udání, stížnosti řeším přes SZ (soukromé zprávy).