Pád hry
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Pád hry
Dobrý den, mám tu problém a to je takový že při připojování se do hry mi klient spadne. Neměl by někdo nějakou radu jak to vyřešit ? Děkuji
Isak-Chlapec vyhnaný Z karavany
Prosím naučte se čist celé články, nebudu opakovat jednu věc 50x:) dík
Re: Pád hry
Pády při logování do hry tu bohužel máme všichni. Snažíme se to řešit, ale zatím bez úspěchu.
I tak je pár věcí, kterými se dají pády zmírnit.
Spoustu pádů má na svědomí razor.
Tady je všechno, co zatím víme o tom, jak tyhle pády zmírnit: Předmět: Razor Megathread
No a poslední věc, co docela pomáhá mně, je nelogovat přehnaně rychle. Nechat prostě klientovi pár vteřin na obrazovce s výběrem postavy a pak teprve kliknout. Je to sice zvláštní, ale fakt to pomáhá. Za pokus to určitě stojí.
I tak je pár věcí, kterými se dají pády zmírnit.
Spoustu pádů má na svědomí razor.
Tady je všechno, co zatím víme o tom, jak tyhle pády zmírnit: Předmět: Razor Megathread
Jinak pokud hra padá i bez razoru, tak může pomoc smazání složky Desktop ve složce s Ultimou. Tamhle složka ale obsahuje i všechny interní makra, takže pozor na to. Lepší je ji předem zálohovat.Dorchaide píše:Udělal jsem vám takový menší seznam možných řešení, které by měly alespoň snížit šanci pádu razoru po startu. Žádná z nich bohužel tyto pády neřeší.
Disclaimer: Čtenář si použitím jakékohokoli postupu ze seznamu přebírá veškerou zodpovědnot za škody způsobené na jeho systému
- Kompatabilita Razoru a klienta
Nastavte kompatabilitu Razor.exe a AndariaClient.exe na Windows XP SP2. Nastavení je ve Vlastnostech v nabídce po pravém kliknutí na soubor.- Uvítací stránka Razoru
Položky Odstranit Kryptovani a Použít kryptování OSI by měly být obě zaškrtnuté- Hlavní nastavení Razoru
Položky Použít smart CPU reduction a Použít Smart Always on Top by měly být obě odškrtnuté- Auto-Search new containers
V nastavení razoru, v záložce Zobrazeni/Počítadla (Counters), odškrtněte položku Auto-Search new containers- Výjimka pro AndariaClient.exe v DEP (Pro OS Windows)
Do nastavení DEP se dostanete následovně.
Ovládací Panely -> Systém -> Upřesnit nastavení systému -> Záložka Upřesnit -> Nastavení v části Výkon -> Zabránění spuštění dat
A tady změnit nastavení na Zapnout DEP pro všechny progamy kromě seznamu, do kterého přidáte AndariaClient.exe
Kdybych na něco zapomněl, nebo jste přišli s dalším nápadem, postněte si.
No a poslední věc, co docela pomáhá mně, je nelogovat přehnaně rychle. Nechat prostě klientovi pár vteřin na obrazovce s výběrem postavy a pak teprve kliknout. Je to sice zvláštní, ale fakt to pomáhá. Za pokus to určitě stojí.
Grafika, soubory a tak..
*Vidíš jak drak tě žere*
*Vidíš jak drak se dáví na tvé hlouposti*
*Vidíš jak drak se dáví na tvé hlouposti*
Všechno bude.
Re: Pád hry
Bouhžel nic nepomohlo jako kdybych se bugnul na jednom mistě. Bez Razoru mi funguje hra uplně v pohodě. Tak stačilo se přesunout v normálnim klientovi a najendou to na razoru facha.
Řešení pádu------->lognout jen v klientovi------->presunout se o kousek jinam------->zapnout hru v razoru a muyete hrat:)
Řešení pádu------->lognout jen v klientovi------->presunout se o kousek jinam------->zapnout hru v razoru a muyete hrat:)
Isak-Chlapec vyhnaný Z karavany