Ahoj,
po několika letech se mi zastesklo po Andárii, která byla mou vůbec první MMORPG hrou. Pamatuju si úžasnou komunitu v čele s neuvěřitelně kreativním, laskavým a vstřícným GM týmem.
Přestal jsem hrát krátce po tom co byl dobyt Imer a město bylo předáno do správy kmene Kulgur. Pokud se nepletu, tak herní účty se po několika měsících neaktivity mazaly?
Kolik bývá v této době online lidí? Podle novinek proběhlo spousta eventů, což ukazuje že je server aktivní, to je jedině dobře
Chtěl bych poprosit, jestli by mi někdo neshrnul nejdůležitější zprávy od dobytí Imeru, historie je pro mě opravdu velmi důležitá
Doufám, že se tu stále potuluje pár duší, se kterými jsem kdysi strávil několik let života
Všem přeju ať se "koule" točí!
Glothor - Mrogrothuv šaman
[Kulgur]
&
Lyn - kdysi válečník, jež se v soumraku života uchýlil k magii
[Kulgur]
P.S. Ještě nemám aktivovaný herní účet, proto jsem nucen psát do této sekce
6 (7?) let mimo Andarii
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Re: 6 (7?) let mimo Andarii
Já bych se teda ptal ve hře, je to větší sranda.
Lilien Jantarová Když světlo i temnota přijdou si pro tebe, už není kam se schovat.
- SyrLuk
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: 6 (7?) let mimo Andarii
Ahoj, když mě uvidíš ve statusu skus Ileren nebo Margaard. Rád to proberu IG
Duše odpočívajících hrdinů: