Pár rad na začátek
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Pár rad na začátek
Dobrý den chtěl jsem se zeptat na nějaké rady do začátku , kde a jak nejlépe natrénovat skilly , kde se vycvičit v dovednostech , jsem člověk válečník , děkuji předem za rady 

Re: Pár rad na začátek
Všechny skilly do 30 tě můžou naučit hráči i npc (stačí říct něco jako vycvič).
Nosit zbroje/zbraně tě taky můžou naučit hráči.
Cvičit můžeš na cvičišti, ale lepší je najít si nějakou skupinu a trénovat s nimi, nebo zkusit jít třeba na zbojníky, ale tam bych si asi pořídil na pomoc medvěda.
Nosit zbroje/zbraně tě taky můžou naučit hráči.
Cvičit můžeš na cvičišti, ale lepší je najít si nějakou skupinu a trénovat s nimi, nebo zkusit jít třeba na zbojníky, ale tam bych si asi pořídil na pomoc medvěda.

Re: Pár rad na začátek
Mluvit, mluvit a mluvit s ostatními hráči ve hře. Velmi rychle (do týdne) tak pochytíš nejen tipy a pomoc co se dovedností týče, ale i pozadí, situaci a příběh, kde je nejlevnější nákup toho a tamtoho, kde je největší výskyt železa, kde se nachází nepřátele, které můžeš snadno obrat... cokoliv. To je moje doporučení, u mě to zafungovalo 

kapitán Severus, exstarosta Andoru, důstojník posádky Sigmarova valu, roajalista
magistr Ebro, akademik, právník, diplomat a mistr trivia