CHYBA

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Milo3
Hráč

CHYBA

Příspěvek od Milo3 »

Může mi někdo poradit? Nainstaloval jsem si UO, přes andaria patcher jsem si stáhl všechny soubory, ale když chci lognout zadám jmeno,heslo a hodí mi to chybu: Vznikl nějaký problem při komunikaci se serverem. Prosím restartujte ultimu online a zkuste to znovu.
Fraenir
Stará tvář

Re: CHYBA

Příspěvek od Fraenir »

Na loginové obrazovce klikáš na server name Andaria, ne na NEPOUŽÍVAT? Je to tak s razorem nebo bez? Pokud s razorem, máš správně podle návodu zakliklé Use OSI Encryption? Co firewall?
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Milo3
Hráč

Příspěvek od Milo3 »

Tohle mi dela když použiju normalni client. Při použití andaria clientu mi to hodi že NEODPOVIDA a sekne se mi to.. Razor zatim nemám..
P.L.
Hráč

Příspěvek od P.L. »

pro jistotu ti můžu doporučit nejhorší variantu: stáhni a instaluj ručně, na patcher se už dlouho nespoléhám kvůli jeho komunikaci antiviry, např u mě prostě andariapatcher nestáhne a nerozbalí všecko kvůli avastu
Zubo - Vždy věrný Kulguru a obětován Mrogrothovi
Inet - Bývalá šaman, matka a kojná mnoha barbarák, vysloužilá baruk, vysloužilá dočasná správce Thyru, khrum co zpívat o legendy a kdo vědít co dál... Dál Herndall novýho Imeru

Kulgurovský radikální levicový hardcore roleplayer - nemluvte na mě se zavřenou helmou na hlavě. Kdo tomu huhlání má rozumět
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

P.L.: Pokud máš jakýkoliv problém s patcherem, nahlaš jej prosím do tématu k tomu určeného v Obecné diskusi, pokud vím, tak patcher v tuto chvíli funguje.

Milo3: Kterou verzi ti píše normální client? Vysoce pravděpodobně máš nepodporovanou verzi, podporované jsou 6.0.0.0 až (tuším) 6.0.13.0, Andaria client je 6.0.4.0.

Nenapsal jsi, v jaké fázi ti klient hodí, že neodpovídá, bez této informace ti těžko řeknu, kde je problém...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Milo3
Hráč

Příspěvek od Milo3 »

Obyc client mam 4.0.11c, který hází chybu: Vznikl nějaký problem při komunikaci se serverem. Prosím restartujte ultimu online a zkuste to znovu.

Andaria clint mám 6.0.4.0, který neodpovídá ve fázi kde mam napsáno Andaria pod tim velkým NEPOUZIVAT kdyz kliknu na tu malou kouli tak neodpovídá pokud pokracuji sipkou tak taky ne..
Tamten
Hráč

Příspěvek od Tamten »

Tak zkus kliknout na "Andaria" ...
Goorum - Votam potam! | Hej ty! - Bejt u Mrogroth, bejt dobře!
Yago Walldezz - Šedá eminence.| Shalriira - Miluju barvy, hlavně tu zlatou.
Duch - Přichází nepozván, odchází nepoznán.| Araphor - Teď už jen divočina.
Baurim
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurim »

Dobrý podvečer , mám problém spustit hru přes razor , bez něj jede v pohodě. Vždy když si stáhnu razor ať už ze stránek Andarie nebo od jinud , neukáže se mi okénko s nastavením kde si zvolím cestu k uo apod ... ale načte mi hned login , setkal se někdo se stejným problémem ?
Nesswen
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesswen »

Zaměř se na první zaškrtavací políčko - Uvítací okno

Obrázek
Naposledy upravil(a) Nesswen dne čtv 05. zář 2013, 01:14, celkem upraveno 2 x.
mraki
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mraki »

V záložce Hlavní (main) musíš mít zaškrtlý "ukázat uvítací okno"
Mrakoplaš [Ústav doktora Fledrsteina] "Štěstí je moje druhý jméno... a první Žádný."
no, máme tady výborný Koláček [Družina]

Ráda se miluje, ráda jí, ráda si jenom tak zpívá, vrabci se na plotě hádají, kolik že času jí zbývá.
Baurim
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurim »

Mockrát díky :oukej:
Odpovědět