mam takovou otazku na GMka. Hrajem s kamosema tak cca mesic a stala se nam takova vec.
Mame pronajem v thyrisu a v pondeli 22.4. kolem pul 9 vecer nam zacal horet dum. Pozar nam znicil nejaky majetek, kterej sem nakou dobu sbirali a spolecne shromazdovali.
Az na bylinky neshorelo nic extra cennyho. Jde ale o to, proc pozar vubec zacal? Vratil jsem se z prace a trenoval jsem v dome, mel sem tak cca 3x-4x kontrolu na afk (co ja vim tak asi behem hodiny) a ve vsech pripadech sem normalne kliknul na tlacitko a neco napsal. Za cely mesic sem nebyl afk ani jednou, nemel sem zadnej problem atp. Chvili po tom co jsem odkliknul posledni afk kontrolu a neco napsal do chatu se na podlaze objevil malej zlutej ruzek, celkem nenapadnej ale svitil. Tak jsem na to koukal co to je. Po chvili sem si rekl ze to je asi nejaka chyba grafiky nebo co a nechal sem to byt, protoze sem nemel tuseni ze mi nekdo muze zapalit dum. Po chvili se ohen rozhorel a zacaly slehat plameny. Vstal sem a zkousel ohen udupat - to ale neslo. Tak sem vybehl ven sehnat pomoc, na ulici nikdo zrovna nebyl, tak jsem se teda vratil dovnitr ale plamenu uz tam bylo vic. Za par minut byla pulka pronajmu v plamenech a zacali se nicit veci. Nakonec sem par kolem jdoucich sehnal, pri pozaru sem zemrel a nez sem dobehl zpatky ohen byl uhasenej. Myslim ze tim ze hrajem kratce a nevedel sem jak ohen uhasit shorelo vic veci nez by melo, hledal sem totiz neco do ceho bych nabral vodu. Akorat sem nic takovyho nemel a studna byla i tak daleko. Nevedel jsem ze staci psat emoty ze hasim ohen.
Jde mi ale o to, proc pozar vubec vznikl, je mi jasny ze to bylo nejaky GMko, ale nevim duvod. Na afk kontroly jsem vzdycky kliknul a nic jinyho sem neprovedl. Tak pokud GMko nema zasahovat do hry (docetl jsem se na foru) jak je mozny ze nam nici pozarem majetek? Pokud to byl nejaky trest chtel bych vedet teda za co a proc sem nedostal vezeni, nebo pruty nebo ja nevim co je tady dal za tresty, jako ostatni. Neprijde mi to fer, myslel jsem ze Gmka by meli spis hracum pomahat a ne naopak. Docela jsme ztratili chut k hrani, pokud muzem jen tak zniceho nic prijit o majetek bez duvodu - nikdo nam k tomu nic nerekl tak to beru jako bezduvodne. Nejde tak moc o majetek jako spis o princip.
PS: Zadam o odpovedi pouze od GM, ostatni prosim neodpovidejte, diky