Nekormant co mam delat ?

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Ondra Kupec
Hráč

Nekormant co mam delat ?

Příspěvek od Ondra Kupec »

co mam trenit a naco ? dekuji .
ja se na HB andor nechytam moc a nevim jak to mam udelat
poradte prosim
Kitty
Hráč

Re: Nekormant co mam delat ?

Příspěvek od Kitty »

V prvé řadě by mě zajímalo, proč je tu hlasování. Už jenom proto že je zbytečné.

Do začátku s Nekromantem asi těžko zmákneš HB Andor...

Nejdříve si sežeň suroviny na knihu a nebo si ji někde vyžebrej společně s vyučením v magii /a téměř každý ví kde je učitel/. Pak si prohlídni která magie by se ti líbila k té smrti nejvíc, protože samotná smrt je tak nějak nanic. Ve výběru magie ti radit nebudu, každý si vybere dle jeho chutě /a život už nemůžeš/.

Pak závisí spíš na štěstí, ale je třeba vytáhnout si co nejvíc /do začátku/ magii/specializaci, nekromancii a pitvani.
Budeš chvilku zavyslej na svých vyvolaných kostlivcích/petech /a jsou třeba kosti, prach z hrobu nebo krvavý obvaz/a s petama už to HB jakš takš de.

Potom už se rozmýšlej co dál. Jestli si seženež parťáka a felčara na zvednutí síly, aby jsi unesl nekrovu zbroj a kris a nebo si najdeš sponzora/cech a pojedeš v Alchymii.

Někde mezi tím je třeba hodně rulíků a hodně jedů na travičství, aby tvoje kouzlo "jed" mělo nějaký účinek...

A vůbec se neboj si najít lidi, aby ti s něčím pomohli, ve hře...
Motto dne: Udělala bych svět lepším, ale nechtěj mi dát zdroják (zbroják)....
Ondra Kupec
Hráč

nekr

Příspěvek od Ondra Kupec »

ja ok takze na vyvolavani je potreba nekromanstvi jenom nebo ktomu jeste nejaky skilli a az budu mit travičstvi na 100 koloik tak bude brat jed zalezi na specializaci ?
Kitty
Hráč

Re: nekr

Příspěvek od Kitty »

Ondra Kupec píše:ja ok takze na vyvolavani je potreba nekromanstvi jenom nebo ktomu jeste nejaky skilli a az budu mit travičstvi na 100 koloik tak bude brat jed zalezi na specializaci ?
Nedavej vytvareni noveho tematu, používej tlačítko odpovědět

Prosím o migraci tohoto do sekce podobné tomuhle
Motto dne: Udělala bych svět lepším, ale nechtěj mi dát zdroják (zbroják)....
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

Co takhle to třeba vyzkoušet natrénovat a uvidíš sám? Čísla nejsou známá ani přesná, především z důvodu, že každé potvoře to bere jinak podle asi milionu různých faktorů.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
mraki
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mraki »

založ si válečníka :lol1: pokud nezvládneš nekromanta (jedno z nejtěžších povolání) bez neustálýho ptání se na všechno, tak začni s něčím jednoduším! třeba s válečníkem! (podle toho co pořád píšeš mi přijde že se moc nebavíš)
Mrakoplaš [Ústav doktora Fledrsteina] "Štěstí je moje druhý jméno... a první Žádný."
no, máme tady výborný Koláček [Družina]

Ráda se miluje, ráda jí, ráda si jenom tak zpívá, vrabci se na plotě hádají, kolik že času jí zbývá.
Eclips

Příspěvek od Eclips »

mraki píše:založ si válečníka :lol1: pokud nezvládneš nekromanta (jedno z nejtěžších povolání) bez neustálýho ptání se na všechno, tak začni s něčím jednoduším! třeba s válečníkem! (podle toho co pořád píšeš mi přijde že se moc nebavíš)

Válečník je leda dobrý na vaření :-P
Odpovědět