Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zdravím,stáhnul sem si patcher ale nejde mi spustit.Když na to poklikám napíše mi to:Nejspíš si patcher pustit poprvé,takže nebyl nalezen konfigurační soubor(C:/Users*já/Document/UO ultima/AndariaPatcherConfig.xml)Než budeš pachovat,tak si zkontroluj a ulož svoje nastavení Andaria patcheru.Jak to mám udělat když mi to hodí jen tohle?Prosím poraďte mi.Už si nevím rady.
Taky jsem to vyřešil pozastavením avastu na 10 min a v pohodě to šlo
Zubo - Vždy věrný Kulguru a obětován Mrogrothovi Inet - Bývalá šaman, matka a kojná mnoha barbarák, vysloužilá baruk, vysloužilá dočasná správce Thyru, khrum co zpívat o legendy a kdo vědít co dál... Dál Herndall novýho Imeru
Kulgurovský radikální levicový hardcore roleplayer - nemluvte na mě se zavřenou helmou na hlavě. Kdo tomu huhlání má rozumět
Stáhni si starší verzi patcheru. Mně třeba novej patcher vůbec nezobrazuje seznam souborů, ale starší verze jo. S novym patcherem jsem měl taky problémy se spouštěnim, ale ve starym jsem potom nastavil registry a je to Ok. Btw: tohle to taky dělá, pokud máš nainstalovaný 2 ultimy, protože hraješ i na jinym Shardu.
"Měsíc svítí, upír letí košulenka tenká, bojí se panenka!" - Lidový popěvek Windsor Imbra - Andorský mistr Kovář