Snad tuhle knihu někdy někdo dostane do rukou až tady nebudu.
Byl klasickej podvečer.. tma jak ve stokách, lucernu měli jen vzdálení obchodníci...
Řekl jsem si:" dneska už by to mohlo vyjít.. Hlad mam jako kráva, a už musím něco jíst". V tom přiběhl na koníkovi nákej čáryfuk, s holí, kloboukem a na koňákovi. Nebylo na co čekat, využil jsem stínu, přiblížil jsem se a hrabal mu do báglu pro nějaký jídlo. No jakej tam měl bordel, to jsem dlouho neviděl. Jenže já, pitomeček nevopatrnej jsem ho praštil do nohy... Von si toho všimnul, odjel trošku dál. Tak jsem se jen usmál a votočil jsem se. Jenže ten fousáč začal něco brblat. Nerozumněl jsem, snad byl vožralej, tak jsem si šel svou cestou dál. Jenže najednou jak přikovanej.
Všecko mi ztuhlo, nic jsem necítil... Prostě jak tenkrát v tom Havantu, něco podobnýho. Za pár vteřin tohleto přestalo a von tam pořád stál. Tak jsem mu dal prostě do držky... Hále, ležel tam dlouho, asi jsem se dobře trefil, nebo netušim. Sebral jsem mu jabka, a čekal jsem až se vzpamatuje...
Von si sebral svých pár švestek, mluvil jsem na něj, že jsem mu nic nesebral a vysvětloval jsem že prostě když si bude něco brblat, at me aspon upozorní. Von ani hubu nevotevřel, mohl jsem mu sebrat v přepočtu pul tisice zlatejch. Pak to hovado ukázalo na moře, šel jsem se tam kouknout, co se děje... a v tom začal znova řikat ty svoje hovadiny... měl už jsem ho dost, dostal kopím po čumě, pak utek... Hold blb zůstane blbem..
Fakt nemám rád, když na mě některej něco brble, kdyby se aspoň zeptal..
*převrátil list*
Vokrádačka
Pravidla fóra
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.
2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.
3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.
4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.
Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora
V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.
5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.
2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.
3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.
4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.
Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora
V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.
5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.

- giborg
- 2. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Vokrádačka

Věrnej Andárce již od roku 2003
Nejvetší frajeřina: 10.3.2012.. ukrást z báglu válečnáka pod strážema

ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf