Tulácké ostrovy hlasitě odolávaly nárazům příboje. Celá krajina jako by věděla, že něco není v pořádku, jako by věděla, že se něco blíží.
"Tady jsou Seltyre klíče, starej se mi o něj dobře, já už se nevrátím.'' zněla Rarilmarova slova s tichým dozvukem neuvěřitelnosti. Mág jen stál neschopen slova. Vzduchem zazněl hlas, tak mrazivý jako sama smrt: ''Spěchej smrtelníku, nemám celý den''. Rarilmar na sebe oblekl stříbrnou zbroj, jal se stříbrného kopí a vyšel před dům. Naam už čekal...
''Zklamal jsi mě a bude následovat tvůj trest.'' zněl drsný hlas jakoby odevšad.
''Já se snažil! Záleží mi na ni stejně jako tobě!'' odvětil Rarilmar
Naam vstáhl ruku a sevřel ji v pěst. Stříbrně brnění se začalo smršťovat do bardova těla, bylo slyšet křupání kostí a praskání kůže. Rozběhl jsem se a strhl ho z Naamova dosahu. Kouzlo pominulo.
''Opět ukážu svou dobrotu, opět budu velkorysý. Tas své kopí.'' řekl ''Tas kopí Rarilmare Selebine!''
Rarilmar posbíral své síly a prudkým výpadem bodl. Naam byl překvapen a bylo vidět, že ho rána poranila. Kopí utřelo zelenou tekutinu o tělo Rudého-Naam byl otráven. V očích propukl plamen a svou holí ránu bleskově opětoval. Div, že Rarilmar ustál ten prudký sled a v nestřežený okamžik mu kopím vyrazil hůl z jedné ruky. Tělo Naama jako by se rozplynulo a začalo se pohybovat neuvěřitelnou rychlostí. Bard najednou nestál, ale klečel na zemi a hlavu měl svěšenou. Pak se čas zpomalil a černá hůl proťala vzduch, když ho poslední ranou Rudý srazil na záda. Byl slyšet jen výdech, který pevná bota rychle ukončila prošlápnutím krku. Páteř s tichým rupnutím povolila.
Vypadla mi hůl z ruky a on se otočil a šel směrem k útesu.
O pár minut později...
Položil jsem tělo na kraj útesu a zapálil ho. Nechal jsem vítr, aby jeho prach rozfoukal.
''Rarilmare Selebine, nechť tvá píseň navždy zní mořím a odpočíváš v pokoji.''
Tak padl Bard, přítel...bratr....
Nekrolog: Rarilmar Selebin: Bard, přítel, bratr
Pravidla fóra
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.
2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.
3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.
4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.
Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora
V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.
5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.
2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.
3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.
4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.
Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora
V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.
5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.

- TraweXxX
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Nekrolog: Rarilmar Selebin: Bard, přítel, bratr
Když tě někdo nesnáší bezdůvodně, tak tomu zmetkovi dej důvod.
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''

I am Seltyr and I know it !!!
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''

I am Seltyr and I know it !!!