Znepokojen chodem událostí jak na jedné straně barikády Havantu ze strany Lovců a jednotlivců se stejným názorem, tak na straně naší správkyně Jorini jsem nucen vydat několik opatření.
Vzhledem k znepokojivým a velice bezohledným bojům obou stran přímo v císařském městě s okamžitou platností zakazuji jakékoli fyzické potyčky na jejím území. Toto nařízení patří samozřejmě i pro všechny členy cechu Slovanů či Lovců, vyjma druhého havantského herolda, jenž má pořádek v popisu práce. Uvědomte si, že město obývají i lidé, kteří jsou tímto vaším bezohledným chováním nepřímo vystavení nebezpečí. Sám jsem byl dnes svědkem toho, jak kopí pana Liquida místo zad mých bolestivě nabodlo záda svému spolubojovníkovi. Je jen otázkou času, kdy to budou plece nějakého, nedej bože, dítěte. Pevně věřím, že až se naše Císařovna vrátí, tak nad každým bezohledným tvorem, ať už člověkem, elfem nebo barbarem, ohrožujícím život jejích občanů sklapne pevné lano oprátky svou náruč.
Paní Jorini byla dnes heroldem Liquidem zatčena a tudíž jeho pečeť na Andorském zatykači pozbývá platnosti. Co mým přičiněním je, že jsem se s paní Jorini dohodl a přinutil ji, aby do nedělní schůze opustila město, nekonala fyzickou agresi vůči nikomu z těch, jenž jí loví a v neděli se slušně účastnila schůze krále elfů. Tímto ať je známo, že jsem ji oficiálně propustil a že za žádných okolností nebude na území Havantu lovena do chvíle, než poruší jakoukoli z výše uvedených podmínek.
Dále dávám znát, že ve chvíli, kdy se slečna Melaroccina chopí vlády nad Havantem, dávám s okamžitou platností výpověď ze své funkce. Nadále však budu ochoten slušným lidem pomoci v jejich nesnázích, ať už budu šerpou ověnčen nebo ne.
vlastní rukou
Herold Seltyr Evelor
Havant-Napadení
Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

- TraweXxX
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Havant-Napadení
Když tě někdo nesnáší bezdůvodně, tak tomu zmetkovi dej důvod.
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''

I am Seltyr and I know it !!!
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''

I am Seltyr and I know it !!!