jak ji trenovat?
musim pokazde pockat az se mi zrusi spojeni s mrtvymi? pripadne jak ho zrusit driv, aby sem mohl skouset dalsi pokus? nepomohlo ani proklinuti war, ani utocne kouzlo, ani bouchnuti od npc, hrace.
reč mrtvych
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

reč mrtvych
Olath´Nare
Temnota mi kráčí v patách a jednou dostihne i Vás...

Re: reč mrtvych
Bud proklikavat a cekat az skonci nebo kouzlit kouzla ktere maji v narocich na seslani rec mrtvych
Amundsen II Ama [Praetorian] Ten, kdo chce od života příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Ten, kdo chce od života málo, taky nemusí dostat nic.
Ria el Moor [Družina] Peníze nás nedělají šťastnými, umožňují nám však být nešťastnými poměrně příjemným způsobem.
Zvíře [...] Svoboda? Dá se to jíst?
Ria el Moor [Družina] Peníze nás nedělají šťastnými, umožňují nám však být nešťastnými poměrně příjemným způsobem.

jak proklikavat? navazane spojeni mi neslo nicim zrusit, kdyz sem chtel navazat dalsi spojeni psalo ze uz spojeni je navazano.
ty kouzla kouknu thx za radu
ty kouzla kouknu thx za radu
Olath´Nare

Zrusit nejde ... jednou za 5 minut (myslim) se zrusi samo
Amundsen II Ama [Praetorian] Ten, kdo chce od života příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Ten, kdo chce od života málo, taky nemusí dostat nic.

jde to i napr vyvolavanim nemrtveho nebo promena v nemrtveho?
z pouzitelnych kouzel sem nasel obetovani dalsi kouzlo je od vysoke specializace
z pouzitelnych kouzel sem nasel obetovani dalsi kouzlo je od vysoke specializace
Olath´Nare

- TraweXxX
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Nech se vycvičit na co nejvyšší hodnotu a pak prostě pravidelně navazuj kontakt, jinak to nejde (až na ty kouzla)
Když tě někdo nesnáší bezdůvodně, tak tomu zmetkovi dej důvod.
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''

I am Seltyr and I know it !!!
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''

I am Seltyr and I know it !!!

Jakýkoliv kouzlo na nemrtvý zabírá, ale nečekej zázraky.
Aellion - flegmouš z lesa (Lovec)
Galadriel - flegmouš s bandou v ruce (Lovec)
Galadriel - flegmouš s bandou v ruce (Lovec)