Co jsem to učinila ? tiše promluvila do tmy
PRAVDU proneslo se ji hlavou.
Oči se ji upřely na hvězdnatou oblohu.
Ale ztratila jsem je ZÍSKALA Povzdechla si…
NECÍTÍŠ SNAD NEVYDÍŠ CO TEĎ MÁŠ ? Pronášel hlas v její hlavě
Ne Teskný hlas vyšel z jejího hrdla Cítím však jiné věci
Ticho…. Jen lupání uhlí ve strážných koších rušilo tuto chvíli
CO ĎELÁŠ v její hlavě
Vzpomínám… a přemýšlím se zamyšlením odpověděla
PROČ Nepochopil bys SKUS TO Nepochopil bys CHCI teskný povzdech vylétl z jejích úst. Dobrá…. Pozoruj tedy
Je tomu už drahně let co se to událo…
Tenkrát. Tenkrát jsem přistál v Thryrských docích….
Ohromilo mne to… Procházel jsem se dlážděnými ulicemi a zíral na mohutné hradby, Velkolepost chrámu i na naleštěné pancíře modropláštníků…
Vše to bylo pro mne nové… Koukal jsem a učil se.. Poznával zdejší svět…
Pamatuji, že kousek od banky byl jakýsi muž co vyplácel hrst drobných za hlavu banditů..
Nebylo to mnoho, ale na to málo co jsem tenkrát potřeboval to bohatě stačilo.
Žil jsem si… V létě jsem přespával jako dříve doma pod korunami stromů.Na zimu si pronajímal malý baráček.
V magii jsem tenkrát byl pouhý Toledo*.Ale pokroky, které jsem dělal byly tvrdě vydřené.Každý stupeň.. Stupínek byl branou do nového světa neznámosti a potřeby objevit.
Pak… pak přišly Temní.
Nevím co byly zač a zda-li se tak vůbec jmenovaly, ale touha po smrti,ubližování a ničení v nich byla ohromná.
Utíkal jsem… Moje síla tenkrát byla tak slabá… Povzdechla si
Pamatuji jak se několikero posledních přeživších shromáždilo v jakési pevnosti.
Dnes už z ní jsou pouhé trosky.Avšak byla to pyšná pevnost… S hradbami silnými několik metrů…
Nevím… nevím co se událo pak… nepamatuji si… smutný povzdech ulétl ji z úst
Temnota obklopila mou mysl a já s v ní topila…
• - Toledo je krapátko jiný název pro magického začátečníka.
PROČ MLČÍŠ Vzpomínám.Říkala jsem ti to Ale teď mlčíš opět promluvil hlas v její hlavě
Jsem utahaná… až moc utahaná… Ticho….
Teskný pohled na hvězdy…lehké setření cestičky prozrazující, ze i slzy zanechávají stopy.
JDI zazněl hlas v její hlavě
Židle tiše zapraskala jak se váha doposud na ni spočívající zvedla…
Šustivý zvuk dopadající látky na zem rozezvučel místnost. Následné tlesknuti jakoby uzavřelo dnešní den.Z knotu svíce tiše stoupal šedý obláček kouře…
Vzpomínky
Pravidla fóra
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.
2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.
3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.
4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.
Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora
V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.
5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.
2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.
3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.
4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.
Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora
V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.
5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.

- Exsecrabilis
- 2. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Vzpomínky
Caer Irchaveg
Melarocco
Melarocco