Zmizelý batoh
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Zmizelý batoh
zmizel mi inventář..i batoh z dialogu postavy je to bug nebo to někdo udělal schválně ?
Invenzář nejde otevřít zkoušel jsem relog i .resync
Invenzář nejde otevřít zkoušel jsem relog i .resync

- Sosarius
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zmizelý batoh
Nejako si zožeň prázdny a presuň ho na miesto kde by mal byť batoh. Malo by to pomôcť!
Waer'honglath

ja si to dohladam v logu a podla toho sa zariadim
ale naskor to bude zajtra
One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?

okAbe píše:ja si to dohladam v logu a podla toho sa zariadim

mohl by ses na to podívat dneska ?..nevim jestli mě u toho budeš potřebovat ,ale od zítřka asi týden budu pravděpodobně bez PC a nechtěl bych aby to dopadlo stejně jako s řešením forka..Istarion píše:okAbe píše:ja si to dohladam v logu a podla toho sa zariadim

- Milember
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
Na to aby si to našel v logu tě fakt nepotřebujeIstarion píše: nevim jestli mě u toho budeš potřebovat ,ale od zítřka asi týden budu pravděpodobně bez PC a nechtěl bych aby to dopadlo stejně jako s řešením forka..

Afron [Gladie] - Velmistr Alchymista, nevrlý nekromant a bručoun. 
Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
-------------------------------------------------------------------------------
The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug.
...Zlo převládne, když dobří zklamou...

Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
-------------------------------------------------------------------------------
The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug.
...Zlo převládne, když dobří zklamou...

ale na to, aby som zistil blizsie informacie ano... krasny spam zasluhuje krasnu vystrahu 

One Man Show? Perhaps yes....

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Abe, pokud zmizel i nápis inventář, tuším, že to nebude chyba na postavě a spheře. Ale v nějakém souboru v instalaci ultimy u hráče. Ale uvidíme co najdeš. Když zmizí jen batoh, většinou je smazaný, nebo ho razor zablokuje. Ale ten nápis, to je už divná věc. Mrkni se mu pro jistotu na vrstvy. Ještě zde by mohla být příčina. Pakliže ani tam nic, doporučuji preventivní reinstal ultimy.

už je to vyřešeno..nezmizel nápis já v postu myslel batoh=inventářGolfin píše:Abe, pokud zmizel i nápis inventář, tuším, že to nebude chyba na postavě a spheře. Ale v nějakém souboru v instalaci ultimy u hráče. Ale uvidíme co najdeš. Když zmizí jen batoh, většinou je smazaný, nebo ho razor zablokuje. Ale ten nápis, to je už divná věc. Mrkni se mu pro jistotu na vrstvy. Ještě zde by mohla být příčina. Pakliže ani tam nic, doporučuji preventivní reinstal ultimy.