Nejde spustit

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Tirian
Hráč

Nejde spustit

Příspěvek od Tirian »

Zdravím,vždy když spustím patcher,tak se mi zobrazí okýnko s tímto nápisem:Nejpíš jsi patcher spustil poprvé,takže nebyl nalezen konfigurační kód (C:\\AndariaPatcherConfig.xml).
Než budeš patchovat,tak si zkontroluj a ulož svoje nastavení AndariaPatcheru.
Dám OuKej->Nastavení->Adresář Ultimy (Procházet)->Doukemty->Obrázky->Andaria->Open->Ulož nastavení.Všechny programy stáhlé mám,čili už nic nestahuju.Furt nic.
Abe
Admin

Re: Nejde spustit

Příspěvek od Abe »

mam pocit, ze je to tym, ze Andaria patcher nema dostatocne prava na zapis v danej lokalite...
ak mas iny diskovu particiu( napr D:, E: ), skus tam nainstalovat ultimu a tak spustit andaria patcher
One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?
Tirian
Hráč

Příspěvek od Tirian »

Už ji instaluju,měl jsem stáhlých asi 5oo eMBé,tak zkusim jestli se mi stáhne teď celá.
Tamir
Hráč

Příspěvek od Tamir »

no me taky nejde spustit patcher kliknu na nej a nic to neudela nic nenabiha vubec ni :(
Finwes
Hráč
Testovací pole: nikdy

Příspěvek od Finwes »

a zkoušel jsi ty odkazy pod tlačítky?
Tlačítka nemusí všem fungovat
Aran Finwes, král elfů

Malé věci se dějí každý den,
vždy dají časem dohromady jeden velký celek...
(Elfské tituly: Aran - král; Arandur/Aranduri - správce/správkyně města; Naladris - herold; Aranthi - vůdce vojsk)
Tirian
Hráč

Příspěvek od Tirian »

No tak jsem si UO znova stáhl,kouknu na nastavení a mám tam zas ty blbé cesty jako před tím uložením,tak mi to dělá dycky když uložim,zavřu a znovu otevřu Patcher.
Abe
Admin

Příspěvek od Abe »

patcher nema opravnenia

tak musis asi rucne opatchovat, na webe je k tomu navod
Tirian
Hráč

Příspěvek od Tirian »

Čili stáhnout všechny soubory,které by mi nomálně stáhl patcher,z webu,že ano?
Abe
Admin

Příspěvek od Abe »

ano
Golfin
GM v důchodu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

Tirian. předpokládám, že používáš visty, nebo sedmičky. Jinak by se Ti to asi nestalo. Nicméně, pokud nainstaluješ základní ultimu online, teoreticky by už měl patcher nainstalovat andarijský zbytek. Ale nevím, jak máš konfigurován a zabezpečen svůj systém. Navíc visty a sedmičky jsou hodně brutální záležitost, ve kterých se ani po roce a půl nevyznám.
Tirian
Hráč

Příspěvek od Tirian »

Tak jsem všechno stáhnul ručně,pustim Patcher->Kontrolní panel->Zavřít program,nic.Patcher se zavře.Tak teda Patcher zkusim otevřít,všechno zkusim stáhnout přes Patcher,stejný postup jako předtim,zase se jen zavře (ta tabulka když otevřu Patcher už se neobjevuje).
Abe
Admin

Příspěvek od Abe »

nene mse sa nepochopili

andaria Patcher je na to, aby si to nemusel(a) robit rucne...
ty ked to mas robit rucne podla

http://www.andaria.net/index.php?link=i ... usob=rucni
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

Dnes nebo zítra snad budu instalovat sedmičky, popíšu sem přesný způsob instalace UO s patcherem, je tam docela opruz spustit to s těma oprávněníma...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Golfin
GM v důchodu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

Budeš tedy muset instalovat ručně. Jak základní instalaci ultimy online, tak andarijské soubory. Patchovat z OSI nemusíš, naše soubory by to stejně přepsali. Pak hru spouštěj aplikací andariaclient.exe, po nahrání andarijskými soubory. PS: jsou to zabalené archívy ve formátu 7zip, které musíš do instalace ultimy rozbalit. Stahni si na to 7zip program. Vše nalezneš v sekci download.
Tirian
Hráč

Příspěvek od Tirian »

Čili znova nainstalovat Ultimu z odkazu,který je na odkazu který sem dal Abe.Pak ručně nainstalovat všechny soubory kromě Gumpů a ještě nějakých,stáhnout na pevnej disk,přepsat nové a ty rozbalit do složky s Ultimou.Teď stáhnout ty soubory co jsem předtím nestáhl,pak všechny rozbalit do složky s Ultimou,popř. stáhnout na 7zip program.Hru pak spuštět AndariaClientem.exe.
Jo dotaz...Jak jako rozbalit?(Já vim,jsem v tomdle oboru celkem nouba...ale zase samouk :)).
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

Data mám zazálohovaný, za chvíli se pustím na tu instalaci. Jde to i patcherem, to jsem zkoušel na začátku července, ale bylo to složitý a přesnej postup si nepamatuju - jde o to že je potřeba spustit Java web start s oprávněními administrátora; případně nastavit jinou složku pro zápis dat než Program Files - tvá složka je vhodnou alternativou. Pokud vydržíš, tak to sem (hádám že navečer) hodím.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Tirian
Hráč

Příspěvek od Tirian »

Tak já teda počkám.
Tirian
Hráč

Příspěvek od Tirian »

Tak jsem to nějak stáhl,Andarii teda spouštět přes AndariaClienta..To midycky napíše že aplikace nemůže bejt spuštěna protože součást igrping.dll nemohla bejt nalezena,že to opravim opětovnou instalací...To už se mi myslim stalo,to jsem psal ne mejl a odpověděl mi myslim Abe,ale teď už nevim jak :(.
radio007
Hráč

Příspěvek od radio007 »

No jestli chyby dll soubor tak ja to povetsinou resim tim ze si ho stahnu a prekopiruju na misto kde ma byt. Vetsinou do slozky windows a v ni system. Abych to nemusel resit celym reinstalem hry.

http://www.dlldll.com/igrping.dll_download.html

A co se tyce win7 me to nedelalo problem, mozna jen ta java ale to sem odklikal tak aby se to spoustelo jak administrator a pak mi to beze vse. Aj i andaria patcher.
Skaz - Šaman vod kmen KULGUR!

Elf Attanon - Krotitel zlé zvěře, odešel kamsi do neznáma.

Give me a minute and i'll change your mind, give me a bullet and i'll change your life.
Tamir
Hráč

Příspěvek od Tamir »

ok uz mi to jde :) patcher...
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

Patcher jsem tak trošku obešel... vytvořil jsem si v Program Files složku Ultima, tam pravým tlačítkem Vlastnosti, Zabezpečení, vybrat skupinu Users, Upřesnit a povolit Úplné řízení. Pak jsem do ní patcher nasměroval...

Ono to jde i jinak, ale za boha si nemůžu vzpomenout jak...

Nabízí se otázka jestli to po instalaci vrátit zpět, s ohledem na charakter Ultimy a fakt že zapisuje poměrně často do některých podsložek jako je Desktop bych tam ty práva na zápis a změnu nechal.

Další věci ohledně Razora:

- zapnout Ultimu, povolit v Razoru Show welcome screen, tam nastavit složku s UO a hlavně Use OSI Encryption (bez ní vám nepůjde).
- Bohužel Razor stále hlásí chybu že nenašel clilocy - tuhle chybu zatím nevím jak opravit, ale zatím jí nepovažuju za kritickou.
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

Hurá, povedlo se mi vyřešit i problém s "No cliloc found" - důvod je jediný. Razor je blbě naprogramovanej. Hledá tyhle soubory VŽDY na absolutní cestě "C:/Program Files/Ultima Online/Cliloc.xxx" podle nastaveného jazyka; pokud používáte českou, doporučuji si zkopírovat Cliloc.enu na Cliloc.cze. *oči v sloup*
Golfin
GM v důchodu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

Hehe, razor. Tak přidám do sekce download ke stávajícímu clilocu i českou verzi pro razor a problém se tím vyřeší.
aquarkko
3. výstraha
3. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aquarkko »

"Když vám razor zahlásí "No cliloc found" důvod je jediný. Razor je špatně naprogramovaný. Hledá tyto soubory VŽDY na absolutní cestě "C:/Program Files/Ultima Online/Cliloc.xxx" podle nastaveného jazyka. Pokud používáte českou lokalizaci razora, vytvořte si složku s názvem Ultima Online v program filesech. A tam si nahrajte soubor Cliloc.cze."

což dělám, a přesto mi tam ta hláška pořád skáče...napadá někoho, kde by byl problém?
img
Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.
SyrLuk
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SyrLuk »

Nechtělo se mi číct celou dizkuzi. Vypni antivir + FW a pak to pust. Mě to děla to samí. Antivir mi to skrátka potají blokuje a nějak mi přijde pohldnější (zapnout/vypnout) než se šťárat v nastavení kvuli věci, kteoru potřebuješ 6 krát do roka.
Herold Spravce (Havantu) Herold Silmor Ilerenský (elf) - rytíř templu, vrácen z onoho světa aby splnil svou přísahu
Obrázek
Duše odpočívajících hrdinů: Gebhard, Hromislav, Geasspar, Caenseidhe Essegeas, Elaine, Vorgas, Faila, Ohtar, Silamor, SyrLuk
giborg
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od giborg »

mě pomohlo razora nastavit na režim komatibility na Windows XP SP3.. jak na Razor, tak na EUO...
img img

Věrnej Andárce již od roku 2003
Nejvetší frajeřina: 10.3.2012.. ukrást z báglu válečnáka pod strážema :-)
ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf
Odpovědět