Lapkové si nikdy nedají pokoj a v poslední době začali zase řádit. Skupinka tří lapků, neštítící se okrást i děti i starce, ba i do naší země nově příchozí, má na svědomí velké množství krádeží a vražd. Svého velitele oslovovali jako Fabriana. Po krátkém pátrání se podařilo zjistit, že se jedná o jakého si Fabriana Temného. Právě před chvílí se díky imerskému Valkýrovi Selvirovi podařilo zjistit i jméno dalšího z této bandy - Aragol.
Fabrian Temný je zběhlý ve schovávání se a vrhání dýk. Často je taktéž vídáván s kopím. Než se nadějete, už se hrabe ve vašem batohu. Je velmi pravděpodobné, že často mění svoje převleky.
Aragol je válečník, pár dní zpátky byl viděn s bardychou.
Budiž tedy známo, že tímto na tyto dva vydávám zatykač!
Prosím všechny, kteří se stali jejich obětí, nebo ví bližší informace o místě jejich pobytu, případně informace o jejich společníkovi, aby dali co nejdříve vědět.
Soudce Nexus
Thyris - zatykač
Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

-
- Moderator Fóra
- Testovací pole: nikdy
Thyris - zatykač

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...

- Sejky
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Re: Thyris - zatykač
Na zaklade Vaseho zatykace byl v nasem meste Tarkas chycen pan Aragol,zde ceka na prevoz do vasich veznic..
Herold Rehelorn
Herold Rehelorn

Redhelorn-znovuzrozený

- Zoltan
- 2. výstraha
Re: Thyris - zatykač
Po probrání této věci se Soudcem Nexusem, jsem se rozhodl připojit svůj podpis pod tento zatykač. Tímto se tedy tyto osoby stávají hledané po celém území našeho Císařství. Pokud bude někdo těmto osobám napomáhat v útěku, nebo krýt, bude brán za spolupachatele a tak se s ním bude i jednat.
Rytíř Zoltan
Rytíř Zoltan
Rytíř Zoltan - alespon po smrti odpočívá v pokoji Roneth- Baruk Imeru
Truls Rohk - pořád kopu a pořád mám málo
Skeld - vyhrát! Ostatní bejt lama (2021)

Truls Rohk - pořád kopu a pořád mám málo
Skeld - vyhrát! Ostatní bejt lama (2021)