Imer - ozivnuti

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Votary
Hráč

Imer - ozivnuti

Příspěvek od Votary »

Tak co jsem se po umornem moreni dostal z falesneho sveta, tak jsem si zvolil rasu barbara. Narodil jsem se v Imeru coz je asi jasne, samozrejme kdyz jsem zautocil na medveda tak me rozsekal jak nic. No dobre moje blbost. Moje otazka tedy zni kde se tady mohu ozivit? Prosel jsem to snad 5x tam i zpet ale zadnej kriz nebo nekoho kdo by me ozivil jsem nenasel :(. Dekuji za pomoc
Erwin
Hráč

Re: Imer - ozivnuti

Příspěvek od Erwin »

Musíš projít Imerem až dolů k brodu a tam je léčitel. Ve war modu mu řekni "oživ".
Hodně štěstí při lovu medvědů :D
Arven Brand - krásná baruk
Greg

Příspěvek od Greg »

Ten lecitel tam je trosku schovanej no,jak bude prestavba mesta tak bude jinde,na prehlednejsim miste.
Votary
Hráč

Příspěvek od Votary »

OK, ted kdyz vlastne nic nemam, tak to abych sehnal nekde krumpac nebo sekeru a sel vydelavat ze?
Styra

Příspěvek od Styra »

mno pokud nekoho pozadas a vysvetlis mu situaci tak myslim ze vetsina lidi ti neco da.je to jen o tom jak si o to reknes,samozrejme kdyz prilitnes k waroy a budes po nem chtit temnej komplet,tak te s nejvetsi pravdepodobnosti posle tam kde slunce nesviti
Eskymak
2. výstraha
2. výstraha
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskymak »

taky můžeš obejít truhly pro chudý před domečkama a ve městech a cechovních sídlech, občas se tam najdou pěkný věci, sam tam "nakupuju" :D
Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Armanian [Vládci Strachu] - bojovník

Nemam rád Sphere... :sick:
Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

Eskymak píše:...sam tam "nakupuju" :D
(No, to se máš čím chlubit.

Prosím nerozvíjet debatu na toto téma...)
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Gork
Hráč
Testovací pole: nikdy

Příspěvek od Gork »

Dávej pozor i na orly a takové potvory. Na přestavbu Imeru moc nečekej, nemusel by jses dožit. Nejlepší je přesunout se do Andoru, je tam ochranná zóna a dva noob dungeony. Taky na náměstí potkáš hodně lidí, kteří ti můžou nějak pomoct.
Odpovědět