NPC trénování
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

NPC trénování
Tak jsem na webu četl, že když zadám train, tak mi ukáže u NPC co mě může naučit. Ale napíšemi to jen: Za pár měďáků tě můžu naučit např Tesařinu. Ale jak se to mám od něj naučit to právě už nevim, tak prosím o radu.
Ve hře nick: Adam Richard Marius

- Sniper
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
Re: NPC trénování
train tesarina
pak mu jen hodis prachy na "hlavu"
pak mu jen hodis prachy na "hlavu"
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

A pozor některé NPC na train nereagují, proto musíš používat i další slovíčka.
Yetiuss , Elf , hraničář

A není na škodu se prostě ve hře zeptat i hráčů:
" Dobrý den pane(í), nemohl(a) by jste mně naučit xyz ?"
Někdo tě naučí zadarmo, někdo něco bude chtít a jiný tě pošle do háje jako v životě.
A je dobré třeba na závěr, něco nabídnout na revanš třeba umíš nebo máš něco co on nemůže sehnat.
A o tom to tady je -> RP
" Dobrý den pane(í), nemohl(a) by jste mně naučit xyz ?"
Někdo tě naučí zadarmo, někdo něco bude chtít a jiný tě pošle do háje jako v životě.
A je dobré třeba na závěr, něco nabídnout na revanš třeba umíš nebo máš něco co on nemůže sehnat.
A o tom to tady je -> RP
Yetiuss , Elf , hraničář

- aquarkko
- 3. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
no tak na otázku "Můžete mě vycvičit ve štítech?" zdrhám, tohle za RP nepovažuju, někdo snad jo? je tisíc různých možností, jak si o to říct, hlavně ne takhle!

Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.

To byl jen velmi zkrácený příklad, samozřejmě je mnohem lepší o výcvik ve hře požádat originálnějším způsobem.aquarkko píše:no tak na otázku "Můžete mě vycvičit ve štítech?" zdrhám, tohle za RP nepovažuju, někdo snad jo? je tisíc různých možností, jak si o to říct, hlavně ne takhle!
Jen sem chtěl upozornit na možnost o které třeba ani nevědí.
Yetiuss , Elf , hraničář

- GreenSkeleton
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
"Dobrý den pane, zdá se že vy víte jak se zachází s touhle zbrojí, nemohl by jste mi prosím pomoci?" *ukázal zbroj* "Vždy když si to nasadím, ve vteřině to ze mě spadne, víte co jak kde pozapínat popřípadě další věci?"
Dej si pozor na Stráže v lewanu od jedné jsem se chtěl jednu dovednost naučit, sežral mi celý zlaťák ale skill vyrostl jen o 0,1% a za 2 stříbrné o 0,2
Dej si pozor na Stráže v lewanu od jedné jsem se chtěl jednu dovednost naučit, sežral mi celý zlaťák ale skill vyrostl jen o 0,1% a za 2 stříbrné o 0,2

Lucian - Věrný učedník smrti

Protože musíš platit mědáky !GreenSkeleton píše:....Dej si pozor na Stráže v lewanu od jedné jsem se chtěl jednu dovednost naučit, sežral mi celý zlaťák ale skill vyrostl jen o 0,1% a za 2 stříbrné o 0,2
Některé postavy prostě neberou v potaz druh mince ale jen jejich počet
Yetiuss , Elf , hraničář