Chytání ryb
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Chytání ryb
Nevím kde se dají chytat ryby, ať jsem kde jsem, tak nikde nejsou ryby, budu rád za radu kde se dá chytat.
Ve hře nick: Adam Richard Marius

Re: Chytání ryb
Dají se chytat všude kde je voda, ale ne vždy když nahodíš, tak nějakou tu rybičku najdeš... zkus nahodit třeba na 10 políček vody... Pokud to tam není zrovna vylovené, určitě bys minimálně v jednom rybu mít měl.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

-
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Ona je nějaká úprava na ryby? Já opravdu nemohu najít místo kde bych mohl chytat ryby.Všude jen " Tady nejsou žádné ryby."
Jsem jediný?
Jsem jediný?

Hikari no Senshi - Bojovník světla který sešel ze své cesty.

- Blaster
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi taky dělalo... zjistil jsem, že to bylo nulovým skillem, musel jsem se nechat vycvičit, abych mohl chytat ryby.
Fortuna Dayer
Fernando Aberquero
† Patrick Uuno
Fernando Aberquero
† Patrick Uuno

potvrzuju podobnou zkušenost... na nultém skillu nešli chytat ryby nikde - neměl sem možnost se to dozvědět a tak sem to vzdal