Sebrání svojí vlastní mrtvoly.

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
SynchR
Hráč

Sebrání svojí vlastní mrtvoly.

Příspěvek od SynchR »

Je to správně, že když chci sebrat svojí vlastní mrtvolu, tak musím všechno co je v ní sebrat ručně? Já, tam totiž v mrtvole mám uzamčený vousy, s kterejma nejde hejbnout a co je pod nima, tak vzít nemůžu. Tak co s tím?
Ve hře nick: Adam Richard Marius
giborg
2. výstraha
2. výstraha
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Re: Sebrání svojí vlastní mrtvoly.

Příspěvek od giborg »

musi se to vyzbirat rucne, drive - tak 3 roky zpatky, byl prikaz, ketry ti vysbiral cele telo, ale ten se zrusilů. Tedka ovsem musis sebrat vse rucne
img img

Věrnej Andárce již od roku 2003
Nejvetší frajeřina: 10.3.2012.. ukrást z báglu válečnáka pod strážema :-)
ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf
Argorion
Hráč

Příspěvek od Argorion »

Proč se to zrušilo?
KGA [Praetorian]
giborg
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od giborg »

zneuzivani PKckama, nekoho sjel, napsal jenom .telo a mel jeho fullitems, naproti tomu se povolili loot v hidu!
img img

ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf
Sniper
Hráč

Příspěvek od Sniper »

A neslo by nejak zprovoznit prikaz ale aby sel pouzit jen na vlastni telo a nahazelo by to veskere itemy z tela na zemi nejak do baglu.
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan
giborg
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od giborg »

bohuzel, to musite vejs :) ja sem pouze hrac :) ale rikam to co mi utkvelo v pameti,
img img

Sniper
Hráč

Příspěvek od Sniper »

Jasny no ja predpokladam ze by kdyby si toho nahodou nekdo z vejs postavenejch vsiml tak rekne jestli absolutne ne nebo treba hodit do navrhu atp.
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

Uzamčený vousy by se v mrtvole objevit jen tak neměly... jak jsi k nim přišel náhodou nevíš?

Vybrání mrtvoly příkazem: Píšu si, probereme.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
SynchR
Hráč

Příspěvek od SynchR »

to právě nevim, jestli se to ještě stane, tak semhle hodim screen. Umřel jsem totiž jen jednou

EDIT: tady mám ten screen Obrázek
U něj to ukazuje tohle, protože nemá vlasy. A mě to ukazuje vousy, protože vousy nemám (asi).
Ve hře nick: Adam Richard Marius
Carllos
Hráč

Příspěvek od Carllos »

Jop, tohle potvrzuju. Vidím to u každé hráčské mrtvoly.
Aldran Dreier - Není vše takové jak na první pohled vypadá.
Junior
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Junior »

Já jsem zkoušel hrát i jinde,třeba na Midkemii a tam,Když sem umřel stačilo 2x kliknout a byl se completně oblečen a vše co sem měl v batohu.tak se taky sebralo a bylo to fajn. Tady se to musí sbírat ručně :?
Kněžna Juuti

Není důležité co říkám,ale co si myslím
giborg
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od giborg »

jsem proti tomuhle prikazu... delali se stim strasny nechutarny. skoda ze vetsina gm teamu uz je obmenena... :(
img img

P0l0us
1. výstraha
1. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P0l0us »

Myslim ze jeden z hlavnich duvodu zakazani tohodle prikazu byly situace, kdy hrac umrel, ozivil se... nasledne vbehl mezi nepratele a aniz by ho NPC nejak vyrazne ohrozili, tak vybral telo a zmizel. Myslim i ze v ramci zachovani jakesi hodnoty zivota/smrti by to tak melo zustat. Berme, ze "rucni" vybirani tela, je jakymsi trestem za to, ze postava umre...

Pro situace, ze je kolem klid je tu moznost oziveni spoluhracem, pri ktere se postava "postavi" se vsemi vecmi - musi dojit k oziveni na tele nebo v jeho blizkosti (1pole?).
giborg
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od giborg »

asi tak polousi to bylo, a naproti tomu se povolilo vybirani tela z hidu, coz je vyznamne plus. zachovat tak jak je to nyní
img img

Sniper
Hráč

Příspěvek od Sniper »

I kdyz vesmes ma P0l0us pravdu na jednu stranu by to ulehcilo praci ale na druhou je to logictejsi ze ta postava neudela blik a bude oblecena ale ze nez to telo obere tak to chvili potrva. Tak raci zadnej prikaz nedelat. Vybyrani s hidu staci bohate
Welbloud
Hráč

Příspěvek od Welbloud »

Mno většinou hraju na TouchPadu :) A pokud se dostanu do jisteho stresu, jako že mne zabiji, zvlhnou mi prsty a TouchPad je prakticky neovladatelny... LOL.. Parkrat se mi i stalo, že se mi zrovna v době, co jsem šel vybírat tělo, vypověděla baterka v myšce.. :D... Mno občas by se ten příkaz hodil :)... A onen blik, oblečeno by se mohl řešit nějakou pauzou...
P0l0us
1. výstraha
1. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P0l0us »

Welbloud píše:Mno většinou hraju na TouchPadu :) A pokud se dostanu do jisteho stresu, jako že mne zabiji, zvlhnou mi prsty a TouchPad je prakticky neovladatelny... LOL.. Parkrat se mi i stalo, že se mi zrovna v době, co jsem šel vybírat tělo, vypověděla baterka v myšce.. :D... Mno občas by se ten příkaz hodil :)... A onen blik, oblečeno by se mohl řešit nějakou pauzou...
Porid si obyc optickou mys na drate - stoji 100-150kc. Takovymhle stylem uvazovani by taky mohla uo byt udelana stylem: Prihlasit se do hry, stisknout tlacitko (velke i pro ty co hraji trackpointem) -> objevi se okno "vyhral jsi" -> konec.

Fraenir: To není vůbec špatný nápad :)
Welbloud
Hráč

Příspěvek od Welbloud »

Mno proč né, bohužel musím podotknout, že s takovímto přístupem k "řešení problému", by jsi mohl rovnou UO při zpuštění patcheru odinstalovat, že ? :P Jde oto, že opravdu jsou situace, kdy se automat na vybraní těla hodí, nejde tu o TouchPad, ani o baterky, jen o jisté situace, které si asi neumíš představit, jelikož jsi asi většinou tam nahoře v boudě (IG), nemáš děcko (IR) a máš tak na hraní tedy opravdu klid :). Pokud je ten příkaz někde u ledu, není snad problém tam hodit nějaký TimeOut, udělat podmínku na vlastní tělo a všechny zmiňované problémy výše odpadají.
Naposledy upravil(a) Welbloud dne sob 31. říj 2009, 15:43, celkem upraveno 1 x.
Abe
Admin

Příspěvek od Abe »

bolo to tu spomenute a myslim ze to sa zavadzat nebude...
jednak sa to zneuzivalo a potom je to urcita forma trestu za smrt
One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?
Eskymak
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskymak »

taky mi příde nějakej příkaz na vybrání mrtvoly jako blbost. Kdo to chce urychlit tak to veme autolootem a nebude používat myši na baterky, touchpad,... a zbytečně umírat pokud ho štve vybírání těla.

Dostanu taky nějakou výhodu když budu hrát na joysticku? :lol:
Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Armanian [Vládci Strachu] - bojovník

Nemam rád Sphere... :sick:
Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.
Carllos
Hráč

Příspěvek od Carllos »

Ještě mě napadla jedna možnost. Teda jestli by to šlo. :-) Když už teda musím vybírat mrtvoly ručně nešlo by udělat místo přetahování těch věcí jenom dvakrát na každou poklikat a přemístila by se do batohu? :-)
Když tak mě zastřelte. :-D
Aldran Dreier - Není vše takové jak na první pohled vypadá.
Sniper
Hráč

Příspěvek od Sniper »

*láduje pušku*

nebylo by to špatný, teď otakza jestli je to proveditelný
Borek
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Eskymak píše:taky mi příde nějakej příkaz na vybrání mrtvoly jako blbost. Kdo to chce urychlit tak to veme autolootem a nebude používat myši na baterky, touchpad,... a zbytečně umírat pokud ho štve vybírání těla.

Dostanu taky nějakou výhodu když budu hrát na joysticku? :lol:
Joystick je pro lamy. Praví tvrďáci hrají pomocí tohohle.
Lamy všech zemí, spojte se!!!!
Není lama, jako Lama
Borek - řemeslník s úchylkou na kamenné stoly ;-)
GreenSkeleton
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GreenSkeleton »

Když už jsme u těch mrtvol, Což takhle..
Hráč umře, zůstane tam po něm nahatá mrtvola což mu není asi zrovna příjemný když kolem choděj jiný lidi a viděj jí, (Alespoň mě to přijemný není).
Takže mírně obohatit možnost uříznout hlavu tím že se například po jejím odejmutí tělo s názvem "Frantovo tělo" přejmenuje jen na "Tělo bez hlavy" navíc by to byl i přínos pro rp, že každý hned na první pohled při jednom kliknutí nepozná kdo tenhle bezhlavák je a dále se tak více uplatní skill pitvání.
Jestli se to sem nehodí (Jakože asi ne, ale k názvu mi to sedne) tak tedy pardon :)
Lucian - Věrný učedník smrti
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

GreenSkeleton: Jop, může být... směřuj na bugtracker prosím ať to nezapadne:)
bugy.andaria.net
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Hidan
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Hidan »

GreenSkeleton píše:Když už jsme u těch mrtvol, Což takhle..
Hráč umře, zůstane tam po něm nahatá mrtvola což mu není asi zrovna příjemný když kolem choděj jiný lidi a viděj jí, (Alespoň mě to přijemný není).
Takže mírně obohatit možnost uříznout hlavu tím že se například po jejím odejmutí tělo s názvem "Frantovo tělo" přejmenuje jen na "Tělo bez hlavy"
Hej to je mega napad xD pak bys nekoho pojel urizl mu hlavu on by privedl soudce, rekl ze ho zabili ukazal na telo a tybys mohl rict ze to neni jeho telo, ze je to blazen :D
Legatus Xyder [Praetoria]
Typhon [Drungor]
Altair [Řád zlatého rouna][Řád Vlka][Zaklínači] †
Apollyon [BA] †
Zetsu
athaeniel
Hráč

Příspěvek od athaeniel »

Hidan píše:
GreenSkeleton píše:Když už jsme u těch mrtvol, Což takhle..
Takže mírně obohatit možnost uříznout hlavu tím že se například po jejím odejmutí tělo s názvem "Frantovo tělo" přejmenuje jen na "Tělo bez hlavy"
Hej to je mega napad xD pak bys nekoho pojel urizl mu hlavu on by privedl soudce, rekl ze ho zabili ukazal na telo a tybys mohl rict ze to neni jeho telo, ze je to blazen :D

Ne ne to se mi libi :) pak prijde nekr, provede pitvu (za pritomnosti onoho hrace) a konstatuje zda je to on nebo neni :) a pripadene usvedci vraha
ale skoda ze za tu dobu nez by chytl ivraha by byla mrtvolka pryc... a navic... preci kdyz je postava ziva tak jak muze mit mrtvolu? :D todle mi na UO vadi :D
...Blbý Válečník...
Obrázek
Hidan
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Hidan »

GreenSkeleton píše:Ne ne to se mi libi :) pak prijde nekr, provede pitvu (za pritomnosti onoho hrace) a konstatuje zda je to on nebo neni :) a pripadene usvedci vraha
ale skoda ze za tu dobu nez by chytl ivraha by byla mrtvolka pryc... a navic... preci kdyz je postava ziva tak jak muze mit mrtvolu? :D todle mi na UO vadi :D
Na jednom serveru asi Orin myslim je, ze te zabijou a ty proste jakoby dostanes paru chvilku cekas a koukas na telo a pak te to nak samo resne po naky dobe, ale telo tam neni. Udelal bych treba ze by hrac bezel k healerovi a ten by mu treba nak pozehnal ale obzivil by ses az kdyz bys stal za ducha u svyho tela a klikl na nej 2klik a zaroven by te to obliklo... :D asi nejvic rp...
Legatus Xyder [Praetoria]
Typhon [Drungor]
Altair [Řád zlatého rouna][Řád Vlka][Zaklínači] †
Apollyon [BA] †
Zetsu
Georgi
Hráč

Příspěvek od Georgi »

Na vela serveroch je len rucne lootenie...je to lepsie z toho principu ze ked stihnes dobehnut k svojmu telu tak si cosi vezmes skor ako ta Pkcko celeho vylooti...hral som na inom servery ale bola to UO LBR. A tam boli na lootenie scripty.. cize si sa nemusel prplat a rucne ci brat veci ale stacilo stat pri tele a ono to lootilo samo...ale bol tamurceny cas na branie veci z tela...cize ked jeden si vzal trvalo trosku kym ti script zase vzal dalsiu vec.
V hre : Carufin
Shinobi
Hráč

Příspěvek od Shinobi »

Hidan píše:
GreenSkeleton píše:Ne ne to se mi libi :) pak prijde nekr, provede pitvu (za pritomnosti onoho hrace) a konstatuje zda je to on nebo neni :) a pripadene usvedci vraha
Na jednom serveru asi Orin myslim je, ze te zabijou a ty proste jakoby dostanes paru chvilku cekas a koukas na telo a pak te to nak samo resne po naky dobe, ale telo tam neni. Udelal bych treba ze by hrac bezel k healerovi a ten by mu treba nak pozehnal ale obzivil by ses az kdyz bys stal za ducha u svyho tela a klikl na nej 2klik a zaroven by te to obliklo... :D asi nejvic rp...
RP..RP...

A proč to, že vidíš svou vlastní mrtvolu není rp? Berte to tak, že je to jiný svět a má jiná pravidla. Zde je prostě naprosto běžné, že mrtvé mohou vzkřísit kněží. Stejně tak je naprosto běžné, že vzkřísený musí dojít ke své mrtvole a sebrat z ní své věci. Je to něco tak samozřejmého, jako že když upustíš kladivo, tak ti spadne na nohu a nebude levitovat ve vzduchu.
Tak to beru já. Neříkám, že je to nejlepší řešení, ale neohánějte se zkratou rp všude. U toho "asi nejvíc rp" by se hodilo "asi nejvíc podobné reálu". :wink:
Lilien Jantarová                                                                        Když světlo i temnota přijdou si pro tebe, už není kam se schovat.
Odpovědět