Novy slot

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Faromir
1. výstraha
1. výstraha

Novy slot

Příspěvek od Faromir »

Ako dlho trva povolenie 2.slotu? dal som ziadost v utorok s 85% a doteraz nic. nevie niekto ako najdlhsie to moze trvat?
Aniron
Fleder

Re: Novy slot

Příspěvek od Fleder »

Trva to tak dlouho až se někdo na ty žádosti podívá. Nejsme tady všichni nonstop. A 85% ještě podle mě není zas tak moc..
Sartori
GM tým
Testovací pole: nikdy

Příspěvek od Sartori »

Faromir píše:Ako dlho trva povolenie 2.slotu? dal som ziadost v utorok s 85% a doteraz nic. nevie niekto ako najdlhsie to moze trvat?
Jak psal Fleder, žádost s 85ti procenty má minimální šanci uspět, takřka nulovou. Všeobecně řečeno by se žádost měla dávat kolem sta procent. Plus minus ... nikoliv autobus, ale sotva moped ...
Sniper
Hráč

Příspěvek od Sniper »

Tak v tom pripade si upravte info na netu tam je napsany ze se nemaj positat zadosti mensi nez 50% a tady rikate ze nulovou sanci ma aji 85% :|
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan
Cúran
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Cúran »

Ono záleží na soudnosti hráče a tom jak hraje. Svým způsobem by šlo získat slot i při 80%, ale musel by mít druhou postavu velice výraznou ve hře, tak moc, že by GM o ní věděli a která by stylem hry přesvědčila GM, že mají povolit další slot. Alespoň tak jsem to pochopil, když jsem čekl pravidla přidělování slotů.

Otázka na systém: Už víc jak 300 odehraných hodin mám porád 99% na získání nového slotu. Já jen jestli je to v pořádku? Stejně si druhou postavu zakládat zatim nechci.
Solior - řemeslník

Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.
Sartori
GM tým

Příspěvek od Sartori »

Viz Curan. Každý by měl vědět, jestli třeba pomáhá nějak při vývoji shardu, jestli jeho hra je hodně aktivní, pomáhá při tvorbě a rozvoji shardu atd ... tedy nad 50 se dá, ale průměrný hráč, který se přijde pobavit a zahrát si, musí čekat déle. Nechápejte mě špatně, není nic zlého na tom, že se tu někdo jen baví a hraje si, ale nemůže za to čekat bonus.
Faromir
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Faromir »

Pri 110% dostane slot automaticky, pod 50% okamzite zamietaju, tak to clovek musi mat 109% nech ho dostane alebo ako to GM myslia, je to trosku blbe pocuvat ze so 85% mam malu sancu na slot. Niekedy tie pravidla su fakt na hlavu. Nikde v novinke Systém slotů pro postavy som sa nedocital ze sa musim zucastnovat na rozvijani shardu, staci mat ucet starsi ako pol roka, nemat prehresky a mat odohrate hodiny.
Aniron
Sartori
GM tým

Příspěvek od Sartori »

V takovém případě máš při 100% takřka jistotu, že slot bude, pokud nejsi pojížděč, kazič questu atd. Při nižších procentech se šance na slot rapidně snižuje.
Muuurgh
Hráč

Příspěvek od Muuurgh »

Je samozřejmě možnost získat slot i s procenty kolem 50% :neo:
Sartori
GM tým

Příspěvek od Sartori »

Taková možnost existuje. Stejně tak je možné, že ve hře získáte naprosto jediněčný item, který nikdo jiný nemá.
Odpovědět