Novy slot
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Re: Novy slot
Trva to tak dlouho až se někdo na ty žádosti podívá. Nejsme tady všichni nonstop. A 85% ještě podle mě není zas tak moc..

- Sartori
- GM tým
- Testovací pole: nikdy
Jak psal Fleder, žádost s 85ti procenty má minimální šanci uspět, takřka nulovou. Všeobecně řečeno by se žádost měla dávat kolem sta procent. Plus minus ... nikoliv autobus, ale sotva moped ...Faromir píše:Ako dlho trva povolenie 2.slotu? dal som ziadost v utorok s 85% a doteraz nic. nevie niekto ako najdlhsie to moze trvat?

- Sniper
- Hráč
Tak v tom pripade si upravte info na netu tam je napsany ze se nemaj positat zadosti mensi nez 50% a tady rikate ze nulovou sanci ma aji 85% 

Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

Ono záleží na soudnosti hráče a tom jak hraje. Svým způsobem by šlo získat slot i při 80%, ale musel by mít druhou postavu velice výraznou ve hře, tak moc, že by GM o ní věděli a která by stylem hry přesvědčila GM, že mají povolit další slot. Alespoň tak jsem to pochopil, když jsem čekl pravidla přidělování slotů.
Otázka na systém: Už víc jak 300 odehraných hodin mám porád 99% na získání nového slotu. Já jen jestli je to v pořádku? Stejně si druhou postavu zakládat zatim nechci.
Otázka na systém: Už víc jak 300 odehraných hodin mám porád 99% na získání nového slotu. Já jen jestli je to v pořádku? Stejně si druhou postavu zakládat zatim nechci.
Solior - řemeslník
Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.
Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.

- Sartori
- GM tým
Viz Curan. Každý by měl vědět, jestli třeba pomáhá nějak při vývoji shardu, jestli jeho hra je hodně aktivní, pomáhá při tvorbě a rozvoji shardu atd ... tedy nad 50 se dá, ale průměrný hráč, který se přijde pobavit a zahrát si, musí čekat déle. Nechápejte mě špatně, není nic zlého na tom, že se tu někdo jen baví a hraje si, ale nemůže za to čekat bonus.

Pri 110% dostane slot automaticky, pod 50% okamzite zamietaju, tak to clovek musi mat 109% nech ho dostane alebo ako to GM myslia, je to trosku blbe pocuvat ze so 85% mam malu sancu na slot. Niekedy tie pravidla su fakt na hlavu. Nikde v novinke Systém slotů pro postavy som sa nedocital ze sa musim zucastnovat na rozvijani shardu, staci mat ucet starsi ako pol roka, nemat prehresky a mat odohrate hodiny.
Aniron

- Sartori
- GM tým
V takovém případě máš při 100% takřka jistotu, že slot bude, pokud nejsi pojížděč, kazič questu atd. Při nižších procentech se šance na slot rapidně snižuje.

Je samozřejmě možnost získat slot i s procenty kolem 50% 

- Sartori
- GM tým
Taková možnost existuje. Stejně tak je možné, že ve hře získáte naprosto jediněčný item, který nikdo jiný nemá.