Jak kopat hroby?
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Jak kopat hroby?
Otázka myslím znií docela jasně.. krumpáčem mi to píše, že dolovat v dole není žádná zábava, ale kopnáí hrobů je něco jinýho.. při tom klikám na tu černou část před hrobem a nejde to
Gwaelthar
Holubník 638 279 832
Holubník 638 279 832

Re: Jak kopat hroby?
Hroby vykopeš pomocí lopaty musíš ji mít v batohu a pak stačí 2x klik na hrobovou půdu 

Zachariah Wolff=[KAVALÉRIE]
Elides= záložník
Imagination has no limit, everything is posible if you really want it to be. Open your mind to possibilities.
Elides= záložník
Imagination has no limit, everything is posible if you really want it to be. Open your mind to possibilities.

no.. právě že jsem to zkoušel aji lopatou a ani to mi nějak nejde.. no jdu zkusit ještě jednou..
dvojklikem na půdu to nic nedělá a 2x kil na lopatu+1x půda mi píše, že Nedovedeš si představit, že by ses rýpala v tomhle
dvojklikem na půdu to nic nedělá a 2x kil na lopatu+1x půda mi píše, že Nedovedeš si představit, že by ses rýpala v tomhle
Gwaelthar
Holubník 638 279 832
Holubník 638 279 832

né každý hrob jde vykopat
Theseus
Toulavý Tulák co se toulá víc než obyčejný tulák.

- Sir Johny
- Stará tvář
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
pokud nějaký hrob nejde vykopat, je dobré napsat jeho souřadnice na fórum nebo na page. Krom hrobů významných hráčských postav a (dočasných) questových by měly jít vykopávat všechny hroby. Ale prvně si ověř že nejsi jediný, komu to nejde.

Zkouším kopat ty hroby co jsou hned po "hlavním" vlezu do Andorskýho HB.. tam jak jsou ty slabý potbůrky
Gwaelthar
Holubník 638 279 832
Holubník 638 279 832

Johny...nejdou/nešli vykopat většina hrobu na andorském HB.
Thyriské HB, tam jde snad až na jeden nebo dva vykopat vše. Tam resp. nejdou vykopat ty hroby, přes které jsou hozeny kosti.
Thyriské HB, tam jde snad až na jeden nebo dva vykopat vše. Tam resp. nejdou vykopat ty hroby, přes které jsou hozeny kosti.
Naposledy upravil(a) Theseus dne čtv 17. zář 2009, 15:27, celkem upraveno 1 x.
Theseus

je Thyrskej HB lehkej, že ho dám s jedním kostlivcem? 

Gwaelthar
Holubník 638 279 832
Holubník 638 279 832

Jo a ještě otázka.. Jak cvičit nekromancii a je možný, aby mi při vyvolávání klesla řeč mrtvých?
Gwaelthar
Holubník 638 279 832
Holubník 638 279 832

Nekromacie se cvičí pouze vyvoláváním.Anuriel píše:Jo a ještě otázka.. Jak cvičit nekromancii a je možný, aby mi při vyvolávání klesla řeč mrtvých?
Žádný skill by neměl klesat při jakémkoliv použití. Tedy ani řeč mrtvých.
Theseus

- Sniper
- Hráč
K te nekromancii, jeste leze pro kouzleni svitky halucinace... aspon lezla uz sem to nejakou dobu nezkousel
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

- Sartori
- GM tým
Co si to tak místo vyptávání třeba zkusit?Sniper píše:K te nekromancii, jeste leze pro kouzleni svitky halucinace... aspon lezla uz sem to nejakou dobu nezkousel
K těm hrobům, na Andor HB jde vykopat většina hrobů, jen je třeba to zkoušet z různých míst. Domnívám se, že je to totéž, jako problém s nezoratelnými poli ... item pro kopání je pod povrchem nebo v jiné výšce, než stojí postava.

- Sniper
- Hráč
Mno ja se nevyptavam a tezko to zkusim kdyz si to sam neopisu a na prodej sem to nikde nepotkal. A vzhledem k tomu ze mam nekromancii na 100 tak muzu zkouset do aleluja ale bude mi to prd platnySartori píše:Co si to tak místo vyptávání třeba zkusit?Sniper píše:K te nekromancii, jeste leze pro kouzleni svitky halucinace... aspon lezla uz sem to nejakou dobu nezkousel
K těm hrobům, na Andor HB jde vykopat většina hrobů, jen je třeba to zkoušet z různých míst. Domnívám se, že je to totéž, jako problém s nezoratelnými poli ... item pro kopání je pod povrchem nebo v jiné výšce, než stojí postava.
Na andorskym hrbytove jdou na zacatku vykopat maximalne dva hroby to uz jsem zkousel mockrat za moc postav a nikdy to poradne neslo...
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

- Sir Johny
- Stará tvář
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si oponovat.Theseus píše:Nekromacie se cvičí pouze vyvoláváním.
Poprosím o screeny s vyznačením problémových hrobů ...Theseus píše:Johny...nejdou/nešli vykopat většina hrobu na andorském HB.

Jiný hrob se mi ještě nikdy nepovedlo vykopat. Funguje mi jen tento. Ostatní jsem zkoušel z různých úhlů - ani ťuk. Dneska se mi dokonce i s tím označeným stalo, že jsem se musel postavit nějak šikovněji.
Tak oprava: podařilo se mi vykopat ještě jeden. Aktualizuji obrázek.
Dalsi oprava: Někdo s tím teď něco děláte, nebo se mi prostě najednou povedlo vykopat další hrob, který předtím nešel?
Mimochodem, byl to ten vlevo od spodniho zakrouzkovaneho... nechce se mi zase uploadovat obrazek

Tak oprava: podařilo se mi vykopat ještě jeden. Aktualizuji obrázek.
Dalsi oprava: Někdo s tím teď něco děláte, nebo se mi prostě najednou povedlo vykopat další hrob, který předtím nešel?

Kefka - 

- GreenSkeleton
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče andorského hřbitova, zkoušel jsem nedávno kopat všechny hroby ale vždy šel jen ten jeden jak Kefka ukazuje na screenu, A to ten v rudým kruhu co je výše, Ale už je to déle co jsem žkoušel všechny, je možné že se to změnilo
Lucian - Věrný učedník smrti