trhy
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

- Thomas
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: trhy
Problém je že už je nikdo IG neohlašuje. Nedělají jim reklamu. Když nekdo hodí na trhy inzerát a Starosta je nechá vytroubit městskýma trubačema tak tam bývá lidí celkem dost.
Tohle forum už není pro mě...

- tomasnk
- Hráč
trhy,trhy ...i v pohadkach jse nejvice kradlo na trzistich,jen na andarii jse krast na trzisti nemuze....muj nazor...pekne zabran flek byvaleho cviciste,ucel skoro 0.
tupy barbar - Tupacu Amaru
ranhojič - Cardegius
non schoale sed vitae discimius http://www.cardegius.webzdarma.cz/
lovec zlodejskeho cechu Tulaci
ranhojič - Cardegius
non schoale sed vitae discimius http://www.cardegius.webzdarma.cz/
lovec zlodejskeho cechu Tulaci

- aquarkko
- 3. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
a co je na chvilku dát k ledu a uvidí se?

Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.

- Gork
- Hráč
To Abe: Jak dlouho ty dva tejdny trvaj? Nechtěl jsi říct co dva měsíce?
K tématu: Občas jsem tam byl i přes vyhlášení, pár lidí se sešlo ale jenom ti ,co prodávali. Trhy jsou fajn jenom škoda ,že je nikdo nevyhlásí. Do teďka neměl starosta čas, teď když není starosta zvolet ty trhy být mohly a příště to je na novém starostovi.

K tématu: Občas jsem tam byl i přes vyhlášení, pár lidí se sešlo ale jenom ti ,co prodávali. Trhy jsou fajn jenom škoda ,že je nikdo nevyhlásí. Do teďka neměl starosta čas, teď když není starosta zvolet ty trhy být mohly a příště to je na novém starostovi.
DrungorPatcher - úpravy grafiky(pvp stromy, nízké magické zdi a celobarevné kopí - vyberte jen co chcete)
Autoloot skript pro EasyUO(20.1.2021)
I steal from the riches and give it to my bitches!
Nakrul Sigfried
Nakrul Sigfried

tomasnk píše:trhy,trhy ...i v pohadkach jse nejvice kradlo na trzistich,jen na andarii jse krast na trzisti nemuze....muj nazor...pekne zabran flek byvaleho cviciste,ucel skoro 0.
Pravidla píše:28.4.09 - Odstraněno pravidlo pravidlo B6 o tržnicích (patří do městských vyhlášek)
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

- Pragmeon
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
A rovnou by se tahle možnost mohla přidat heroldům.Vox píše:Ja bych je hlasil, kdybych mohl Trubače...
Antian, [Družina]
"Nejsme žádný kult, jsme jen šílená banda fanatiků, fanatiků kteří nosí meče."
"Chaos zmatek panika, to je naše taktika!"
Caladan Chmur - Vojvoda. Velitel Rudé armády.

Taky nesouhlasim. Klidne rytirum jo, ale heroldum ne. Jinak Falathrim posledni dobou na trhy slusne receno kaslal. Budete mit noveho starostu, tak treba s tim neco udela... Ja myslim ze urcite jo 

Aria-Měsíční Kněžka a služebnice Nistry, co nikdy nespí... - Skoncila svuj trpky zivot skokem ze skaly...
Nirvana-Kostra s vámi!
Nirvana-Kostra s vámi!

- Pragmeon
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Svolávání obrany města.
Antian, [Družina]

- Gork
- Hráč
Erreth je očividně "ten hodný"
Já prosil Abeho ale nikdy jsem se nedočkal :/
edit Fixit: nikdy???
edit G0rk: tak dobře, jednou

Já prosil Abeho ale nikdy jsem se nedočkal :/
edit Fixit: nikdy???

edit G0rk: tak dobře, jednou

Naposledy upravil(a) Gork dne úte 07. črc 2009, 23:22, celkem upraveno 1 x.
DrungorPatcher - úpravy grafiky(pvp stromy, nízké magické zdi a celobarevné kopí - vyberte jen co chcete)
Nakrul Sigfried
Nakrul Sigfried

Ted zas budu mírně rejpavý.
Nedělejte ze sebe divíšky, že o trzích najednou nevíte. Pořádají se kolik měsíců / ne li už snad i let/, ve stejnou dobu a stejný čas na stejném místě. Víte to dobře jako hráči, totéž i vaše postavičky, kterých tam vždycky chodilo dost a dost /to aby se někdo neoháněl tím, že "RP" mu to nikdo neřekl/.
To, že tam třeba ted nikdo nechodí není způsobeno tím, že se nevyhlásí v trubačích...začnete spíše přemýšlet, proč tam nechodíte.
Címž nechci říct, že by se jim větší promo nemělo dát..a ne jen že to někdo někde oznámí, ale že bude více doprovodných akcí. Různými dražbami počínaje, až turnaji všeho možného konče..
Nedělejte ze sebe divíšky, že o trzích najednou nevíte. Pořádají se kolik měsíců / ne li už snad i let/, ve stejnou dobu a stejný čas na stejném místě. Víte to dobře jako hráči, totéž i vaše postavičky, kterých tam vždycky chodilo dost a dost /to aby se někdo neoháněl tím, že "RP" mu to nikdo neřekl/.
To, že tam třeba ted nikdo nechodí není způsobeno tím, že se nevyhlásí v trubačích...začnete spíše přemýšlet, proč tam nechodíte.
Címž nechci říct, že by se jim větší promo nemělo dát..a ne jen že to někdo někde oznámí, ale že bude více doprovodných akcí. Různými dražbami počínaje, až turnaji všeho možného konče..

Jiste mily Fledere..., ale myslis ze kazdej mysli jen na trhy? Oni se tem lidem ty trhy timto pripomenou a nekteri zjisti, ze by mohli misto toho makrovani a sedeni doma na prdeli taky vyrazit mezi lid. Nemyslim si ze maj vsici nastavenej budik ze za hodinu söu trhy...
Aria-Měsíční Kněžka a služebnice Nistry, co nikdy nespí... - Skoncila svuj trpky zivot skokem ze skaly...
Nirvana-Kostra s vámi!
Nirvana-Kostra s vámi!

Tak si napis GM at to vyhlasi kazdej na to jak pises nemuze porad mysletAriaaa píše:Jiste mily Fledere..., ale myslis ze kazdej mysli jen na trhy? Oni se tem lidem ty trhy timto pripomenou a nekteri zjisti, ze by mohli misto toho makrovani a sedeni doma na prdeli taky vyrazit mezi lid. Nemyslim si ze maj vsici nastavenej budik ze za hodinu söu trhy...

- Celeth
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by složité udělat automat na hlášku, že jsou trhy, která se spustí každou neděli v 6:00; 6:30; 7:00 a 7:30?
Ilveth - Protektor Praetorie | Celeth - Praetoriánský herec a muzikant

Před nějakými třemi trhy tam bylo sice lidí dost ale stejně se nic nekupovalo, každej přišel, odešel, nazdar. Vyhlášení nepomůže, příjde sice dost čumilů ale nikdo nic nekupuje takže se to nevyplatí ani prodejcům.

Tak aspon ze ty cumilove dodaj tu atmosferu ne? Jinak to neni pravda ono se obcas nekomu neco libilo. Jinak vyhlasovani trhu je podle me ciste problem starosty... Fal mel asi hodne prace a za posledni mesicapul poradny trhy nebyli...
Nirvana-Kostra s vámi!
Nirvana-Kostra s vámi!

Asi si nerozumíme. Čumilové =/ povídající si hloučky lidí, ale někdo kdo příjde, projede kurzorem přez věci a Translatio Mirabilis.
A i kdyby, čistě teoreticky... Za atmosféru si chleba nekoupíš a prodávajícícm se kvůly čumilům nevyplatí prodávat.
A i kdyby, čistě teoreticky... Za atmosféru si chleba nekoupíš a prodávajícícm se kvůly čumilům nevyplatí prodávat.

- Gork
- Hráč
Já tam vždy seděl i když jsem o nic neměl zájem. Byl jsem rád ,že vidím lidi a můžu si pokecat. Právě proto tam podle mě hodne lidí chodilo. Aby si pokecali někde společně. V této době je težký domluvit nějakej IG sraz v hospodě(sám se o to snažím tak tejden).
Nakrul Sigfried
Nakrul Sigfried

Ano bylo by to složitý, protože ne vždy musí být herní situace taková aby dovolovala trhy, stejně jako ne vždy si je musí vzít starosta pod záštitu. Pokud někdo napíše page abych vytroubil trhy, nemám důvod to neudělat, na druhou stranu je minimálně vhodné aby toto bylo řešeno především ze strany starosty - právě od toho tu tato funkce je, a starosta tu nemusí být fyzicky - prakticky každý starosta má za sebou nějaký cech, může kohokoliv pověřit.Celeth píše:Bylo by složité udělat automat na hlášku, že jsou trhy, která se spustí každou neděli v 6:00; 6:30; 7:00 a 7:30?
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

- Thomas
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
sry za OT ale bylo tu menší podtéma Heroldi Rytíři a trubači. Rytířům bych tu možnost dal. Rytíře si volí GMs a předpokládá se u něj že je roleplayer na výši.
Když bych měl zacházet do hlubších detailů mých představ o trubačích, tak bych do sídla každého starosty dal Item, který by trubače spouštěl => starosta by musel být přítomen. Rytířům bych toto "zařízení" dal na hrad.
Co se týče Heroldů, tak tam by se mi trubače vůbec nepovolil, protože tam neplatí to že si postavu vybírají GMka tudíš Herold může být (bez urážky, nebo klidne z urážkou vždyt to tak je) každá trumpeta...
Když bych měl zacházet do hlubších detailů mých představ o trubačích, tak bych do sídla každého starosty dal Item, který by trubače spouštěl => starosta by musel být přítomen. Rytířům bych toto "zařízení" dal na hrad.
Co se týče Heroldů, tak tam by se mi trubače vůbec nepovolil, protože tam neplatí to že si postavu vybírají GMka tudíš Herold může být (bez urážky, nebo klidne z urážkou vždyt to tak je) každá trumpeta...
Tohle forum už není pro mě...

Náhodou poslední dobou chodim na trhy skoro pořád v neděli a docela se mi dařiloMuuurgh píše:Před nějakými třemi trhy tam bylo sice lidí dost ale stejně se nic nekupovalo, každej přišel, odešel, nazdar. Vyhlášení nepomůže, příjde sice dost čumilů ale nikdo nic nekupuje takže se to nevyplatí ani prodejcům.