nelze se přihlásit
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

nelze se přihlásit
Zdravím admin shardu mě odkázal sem ať napíšu tak prosím nemazat.
Mám takový problém při připojení se na shard Andaria.
Jel sem podle návodu a nejede mě to.
Naistaloval sem ML+client andaria. Změnil sem ip na 81.31.37.246, 443 a dal sem spustit uo.exe ( viz navod )
jenže problém nastal v tom že mě se to patchovat nezačalo napsalo to, že už to je opatchované.
tím pádem když se přihlásím dám pw a login. Bud to napíše Xp chybu nočekávaná chyba. Nebo že něco v tom smyslu nelze se přihlásit. Acc už mám schválené gm.
Napadlo mě že je chyba v tom, že mám už jednu uo naistalovanou, ale zdá se mě to blbost protože tu starší uo sem nedal kopírovat ale znovu sem instaloval věci z webu andaria...
Mám takový problém při připojení se na shard Andaria.
Jel sem podle návodu a nejede mě to.
Naistaloval sem ML+client andaria. Změnil sem ip na 81.31.37.246, 443 a dal sem spustit uo.exe ( viz navod )
jenže problém nastal v tom že mě se to patchovat nezačalo napsalo to, že už to je opatchované.
tím pádem když se přihlásím dám pw a login. Bud to napíše Xp chybu nočekávaná chyba. Nebo že něco v tom smyslu nelze se přihlásit. Acc už mám schválené gm.
Napadlo mě že je chyba v tom, že mám už jednu uo naistalovanou, ale zdá se mě to blbost protože tu starší uo sem nedal kopírovat ale znovu sem instaloval věci z webu andaria...

Re: nelze se přihlásit
Jestli tomu rozumim, stahl jsi a nainstaloval nejdriv andarijske soubory a potom se pokousel patchovat pres UO.exe z OSI?
Postup je opacny, mozna to bude chyba... Nainstaluj cistou UO, opatchuj pres UO.exe a potom stahni andarijske soubory.
Nejsem si uplne jisty ale 2 ruzne nainstalovane UO na jendom pocitaci nefunguji ne? Pokud se vzdykcy nepohrajes s registry...
Postup je opacny, mozna to bude chyba... Nainstaluj cistou UO, opatchuj pres UO.exe a potom stahni andarijske soubory.
Nejsem si uplne jisty ale 2 ruzne nainstalovane UO na jendom pocitaci nefunguji ne? Pokud se vzdykcy nepohrajes s registry...

mozna sem to napsal blbe:) Stahl sem ultimu ML co je na webu potom sem pustil uo.exe a pak az andarjske soubory... 2 uo me jeli driv. Pres nejakej program.....Aladinecek píše:Jestli tomu rozumim, stahl jsi a nainstaloval nejdriv andarijske soubory a potom se pokousel patchovat pres UO.exe z OSI?

- Sir Johny
- Stará tvář
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Důležité je také neměnit nic mezi instalací a spuštěním patchování - tj. ani IP adresu v login.cfg nebo jinde. Zajímalo by mě, kde jsi se dočetl/dozvěděl že je to potřeba...Lexon píše:Naistaloval sem ML+client andaria. Změnil sem ip na 81.31.37.246, 443 a dal sem spustit uo.exe

Starting patch session...
Transferring patch information
Patch session completed.
a to sem to nepatchoval rekl bych ze to je problem s tou 1uo co mam už.. jenže když to předělám tak budu řešit stejnou otázku akorát obráceně, že mě nejede druhá uo
Transferring patch information
Patch session completed.
a to sem to nepatchoval rekl bych ze to je problem s tou 1uo co mam už.. jenže když to předělám tak budu řešit stejnou otázku akorát obráceně, že mě nejede druhá uo

Já ten problém vidím právě jak si napsal v tom,že máš 2 UO a dle mě to to kompletně boří registr. Ano jde opravdu mít 2 UO na pc, když se to patřičně připraví. Ale z toho co píšeš podle mě tam máš dvě odlišné verze a vzájemně se ti hádají, proto ti to neopatchuje. Pokud pustíš clienta a u uvítací obrazovky nemáš verzi 6.0.x (neznám přesně číslo teď), tam opatchování poznáš.
Ale myslím že problém je ve 2 rozdílných verzí UO (kdyby si měl tu první ML, proč bys jí pak stahoval)
Ale myslím že problém je ve 2 rozdílných verzí UO (kdyby si měl tu první ML, proč bys jí pak stahoval)

ale obe verze sou ML nebo ja nevim sem ted z toho paf docela. Ja bych potreboval nejakej navod jak pro ***** asi:). Typu otevreme slozku tam klepne na to a to a mozna bych to rozjel 

a to by neslo jakoby patche, ty soubory atd spojit vpodstate do jednoho setupu a ten co si to chce nainstalovat akorat 2x klikne na setup a uz se ultima sama nainstaluje uplne kompletne s patchema,soubory a takovymi?

Nejsnadnější rada:
Odinstalovat veškeré UO co máš na pc, smazat složku a všechno v ní, nainstalovat novou ultimu a jet dle návodu. pak ti to bude 100% fungovat. Tedy pokud chceš hrát a jak pak na druhou uo, někde tu je návod.
Odinstalovat veškeré UO co máš na pc, smazat složku a všechno v ní, nainstalovat novou ultimu a jet dle návodu. pak ti to bude 100% fungovat. Tedy pokud chceš hrát a jak pak na druhou uo, někde tu je návod.

Podařilo se mi zprovoznit UO i bez patche z Originu, vytvořím příslušné dávkové soubory pro widle i pro Linux tak aby to fachalo (nebo ten pro widle nechám někoho vytvořit, v těch .bat si zas tak nevěřím
) a do možností ke stažení se dají i kompletní gumpy a arty. Uvidíme jestli i kompletní nebo jen kompletní, dávat tam jen kompletní arty má jen dvě nevýhody:
- Větší velikost downloadu - to myslím v současné době není takový problém, velikost je jen cca čtyřnásobná oproti patchům, pak ale uvidí všichni to samé. To sebou ale nese jednu nevýhodu, která se vám nebude líbit, a tou je:
- Při každé instalaci gumpů by se nahrál jednotný desktop. Tzn, pokud vám nevyhovuje Andarijský desktop, museli byste instalovat svůj oblíbený pokaždé znovu. A to je podle mého tak velký problém, že gumpy patche gumpů prostě nenahradí....
Dorothea: S tím patchem problém bohužel je, sám jsem to zjistil když jsem Ultimu předevčírem instaloval.

- Větší velikost downloadu - to myslím v současné době není takový problém, velikost je jen cca čtyřnásobná oproti patchům, pak ale uvidí všichni to samé. To sebou ale nese jednu nevýhodu, která se vám nebude líbit, a tou je:
- Při každé instalaci gumpů by se nahrál jednotný desktop. Tzn, pokud vám nevyhovuje Andarijský desktop, museli byste instalovat svůj oblíbený pokaždé znovu. A to je podle mého tak velký problém, že gumpy patche gumpů prostě nenahradí....
Dorothea: S tím patchem problém bohužel je, sám jsem to zjistil když jsem Ultimu předevčírem instaloval.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

- Gork
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
2 Ultimy dělaj binec v registrech, pak ti oba klienti spouští jednu Ultimu
někde v archívu je můj návod na dvě Ultimy, zkusím to pohledat.
EDIT: viewtopic.php?f=55&t=22943&hilit=N%C3%81VOD%3A

EDIT: viewtopic.php?f=55&t=22943&hilit=N%C3%81VOD%3A
DrungorPatcher - úpravy grafiky(pvp stromy, nízké magické zdi a celobarevné kopí - vyberte jen co chcete)
Autoloot skript pro EasyUO(20.1.2021)
I steal from the riches and give it to my bitches!
Nakrul Sigfried
Autoloot skript pro EasyUO(20.1.2021)
I steal from the riches and give it to my bitches!
Nakrul Sigfried