Od NPC jsem se nechal vycvicit v odemykani na 20 a neco malo pres. Mam zamcenou truhlu, odemykam. Obcas se mi zlomi paklic, zatim se mi ani jednou nepodarilo truhlu odemknout. Problem vidim v tom, ze jsem spotreboval uz temer 600 paklicu, tj. nejakych 2500-3000 pokusu, mozna i vic, a nenaucil jsem se vubec nic. V cem delam chybu. Dekuju za radu
Elwing, mlady barbar
Odemykani truhel
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Re: Odemykani truhel
Truhlu tebou zamcenou otevrit nedokazes, bohuzel... Podivam se na to a jeste trochu upravim algoritmus pro zamykani truhel, tak aby tu ta sance byla. Pokud se truhlu nepodari odemknout, je problem v tom ze je zamcena na prilis vysokou obtiznost, ale do 30 by melo lezt odemykani i tak. Omrknu to 
Mimochodem... kdyz uz mas hracsky ucet, potvrd si jej ve statistice, ziskas tak pristup na celou verejnou cast fora. Dekuji

Mimochodem... kdyz uz mas hracsky ucet, potvrd si jej ve statistice, ziskas tak pristup na celou verejnou cast fora. Dekuji

Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

Truhla je zamcena obycejnou sadou na zamykani - zeleznym klicem. Na jakou obtiznost, to bohuzel nevim. Dekuju za pomoc
Elwing - mlady barbar
Elwing - mlady barbar

Jeste bych se chtel zeptat na zpusob zamykani truhel na urcitou obtiznost. Jak poznam, ze truhla neni zamcena na 100 %, prip. jak je mozne ji zamknout na urcitou uroven. Pokud bude zamcena na vysoke procento, tak nemam sanci ji otevrit, spotrebuju paklice a spoustu casu a stejne se nic nenaucim.
Dekuju
Elwing - mladý barbar
Dekuju
Elwing - mladý barbar

Zamyka se podle urciteho skillu / urcitych skillu. Ted jsem to upravil tak ze sebou zamcenou bednu s obtizi odemknes.
Pocitej: Pokud bednu neotevres na ca 30 pokusu, neotevres ji pravdepodobne vubec. Random je ale svina, takze nahoda muze byt
Pocitej: Pokud bednu neotevres na ca 30 pokusu, neotevres ji pravdepodobne vubec. Random je ale svina, takze nahoda muze byt

Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.