Přeji Vám dobrý den přátelé,
jsem tu nový a hned jsem si zajistil menší "fó pá". Přišel jsem do Vašeho světa spolu s Bailienem a ještě jedním naším druhem. Zvolil jsem si jméno, které je mému srdci nejbližší, kdy však až po jeho zvolení, jsem na Vaší vývěsce nalezl seznam jmén, která se již po Vašem světě potulují. A co se nestalo. I mé jméno bylo na seznamu. *zachmuřil se* Podrobnějším pročítáním Vaší nástěnky jsem se dočetl, že mě nebudete chtít pustit do svého světa pokud mám stejně jméno jako někdo z Vás. *nervozně poklepává prsty o desku stolu* Proto bych Vás rád poprosil o radu, jak tuto prekérní situaci vyřešit. Předem moc děkuji az Váš, pokud si na mě uděláte chvilku a vysvětlíte mi, co mám udělat.
Sílu a čest
Bizon
Změna jména
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Změna jména
Naposledy upravil(a) Bizon dne čtv 12. bře 2009, 12:37, celkem upraveno 1 x.
Kino Mutai - poslední z hrdého rodu osobních strážců
Aby zlo mohlo triumfovat, stačí mu jediné. Aby dobří lidé nedělali nic.

Re: Změna jména
otazka je kde se prave nachazis....
jestlize jsi stale ve falesnem svete, tak jmeno prozatim nemusis resit, skutecne jmeno postavy si vybiras ve chvili kdy z falesneho sveta odchazis
jinak doporucuji skocit na tuto stranku a pripadna jmena si zkontrolovat
http://andaria.net/index.php?link=novejmena
jestlize jsi stale ve falesnem svete, tak jmeno prozatim nemusis resit, skutecne jmeno postavy si vybiras ve chvili kdy z falesneho sveta odchazis
jinak doporucuji skocit na tuto stranku a pripadna jmena si zkontrolovat
http://andaria.net/index.php?link=novejmena
Theseus
Toulavý Tulák co se toulá víc než obyčejný tulák.
Toulavý Tulák co se toulá víc než obyčejný tulák.

Jak rekl Theseus, jen doplnim ze pokud ve Falesnaku uz nejsi, napis page pres napovedu. Po Falesnaku se vse vcetne jmena teprve urcuje ..
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

-
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za Vaše brzké odpovědi. Jsem ještě ve falešném světě a své budoucí jméno si zkontoluji přes Váš list na vývěsce, na který jste mi odkaz poslal.
Děkuji.
Bizon
Děkuji.
Bizon
Kino Mutai - poslední z hrdého rodu osobních strážců