problem
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
problem
sm tu novy takže pokud to píšu špatne, někam kam nemám tak se omlouvám.... nejde mi spustit andariaclient, píše mi to:Aplikace nemohla být spuštěna, protože její část igrping.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětnou instalací aplikace. Co s tim?

Re: problem
Spoustíš přímo z adresáře kde máš nainstalovanou UO a ne nějakou kopii Andaria Clienta?
(Pises spravne, proto tady je tohle forum
Klidne se ptej dal )
(Pises spravne, proto tady je tohle forum

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
sm nouma, já to přetahl jen do složky UO co mám na ploše
ptej se dál? tak třeba... ukazal bys mi to jak to chodí na tomhle serveru? jak tu nekdo říkal: UO hraju 4 roky ,ale tohle je uplně jine 

Ukazat je siroky pojem
Predpokladam ze zkusenosti s hranim role uz mas. NEjlepsi je poradne se porozhlednout po Falesnem svete, pokecat s co nejvic NPC a zkusit si vsechno sam, ze zacatku to sice zabere spoustu casu ale bude to tak urcite lepsi
Ohledne zacatku je slusne popsany web
TEd bohuzel musim od PC, tak si te snad prebere nekdo jiny, klidne pis . Hoja

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
tak s RP problem skutečně nemám
mno dík mno
tak se mej až přijdeš tak pokud budeš mít čas a náladu tak mi napiš na icq a já sa budu ptat tam at nespamuji forko

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
díky za typi, ale já se tam nevyznam, tvrdnu v nejakem meste bez penez LRC a tak dale 

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Mi napiš na ICQ 342-090-983 a já ti poradím.

- aquarkko
- 3. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
hlavně doufám, že nadpis "problém" se tu objevil naposled...
vážně chceš, aby ti někdo pomoh? piš k věci!

Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
aquarko z tebe jde strach
nene už asi mám pomocníčka 

Aquarkko tím chtěla naznačit, že je lepší, když do nadpisu napíšeš Problém se spuštěním klienta než jen Problém.
Více to konkretizovat.
Ohledně začátků u nás se podívej na web andarie, je tam právě pro tento případ vytvořená sekce Pro nováčky.
Více to konkretizovat.
Ohledně začátků u nás se podívej na web andarie, je tam právě pro tento případ vytvořená sekce Pro nováčky.