Vynálezy dr. Fledrsteina

Místo pro Vaše příběhy ze hry, příběhy, které si sami tvoříte.
Pravidla fóra
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.

2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.

3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.

4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.

Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora

V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.

5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.
Odpovědět
Am Am
Hráč

Vynálezy dr. Fledrsteina

Příspěvek od Am Am »

Maximalizace výtěžkosti pole
Výzkum byl jasný, jak dosáhnout maximální úrody na poli s co nejvyšší kvalitou úrody.

První teze byla udělat obrovskou plachtu a zabránit kyselým dešťům ničit úrodu.

Tato teze ovšem má jisté mouchy.
Za prvé, když se zabrání kyselým dešťům tak se zároveň zabrání těm nekyselým.
Za druhé přes plachtu prd svítí slunce - samozřejmě pouze za dne.
:disapproved:

Druhá teze, zbavit se špačků a jiných nenažraných ptáků, kteří holdují úrodě.

Pomocí pokusů bylo zjištěno, že se ptáci bojí kovových věcí, obvzlášť když je po nich hodíte, ale ze sledování bylo zjištěno, že stačí udělat pouze kovový ruch.
Zde bylo potřeba se věnovat myšlence, zda ale ruch - kovový neruší rostliny na poli.
Zahájil jsem testování, zasadil jsem rulík, ženšen, mandragoru a česnek. Každou hodinu jsem klepal po dobu pěti minut lžícemi o sebe v jejich blízkosti. Počasí bylo ideální, čili nevnášelo vliv do výzkumu. Rostliny vyrostly ve standardním čase a bez abnormalit - to je důležité.
Tímto pokusem se mi povedlo dokázat, že rostliny jsou hluché a čili netečné na hluk! Heuréka!
:approved:

Dal jsem se tedy do realizace, rozmontoval jsem jistým nepřizpůsobivým spoluobčanům císařství jejich golemy a ze součástek vyrobil ve větru rachotící krámy.
Úroda bude maximalizována, kvalita lektvarů z plodin bezkonkurenční!
:solved:
Obrázek
Am Am
Hráč

Re: Vynálezy dr. Fledrsteina

Příspěvek od Am Am »

Ruka - odňatá
Statný muž v soudcovském taláru vstoupil do laboratoře Doktora Fledrsteina. Jakmile jej Doktor spatřil okamžitě vyskočil ze svého pracovního křesla a začal jej vítat.
"Dobrý den vinšuji vašnosto!" A nasadil svůj potutelně židovský úsměv.
"Jak pak vám mohu dnes pomoci?" lísavě se snažil vetřít do přízně příchozího hned ze začátku, dobře věděl, že dotyčný platí dobře a vždy včas. Mezím si zástěrou leštil svůj sekáček.
"Dobrý den, Doktore." odvětil mu příchozí.

"Víte co se právě odehrálo v Andoru?"
Doktor se zamyšleně poškrábal tupou stranou sekáčku na spánku, po chvíli vytřeštil oči až mu to vyžehlilo většinu vrásek ve tváři. "Snad neproběhla nějaká vědecká konference?!" vyhekl ze sebe panicky.
"Nene, Doktore, žádná konference." ujišťoval muž v taláru starce s lehkým úsměvem.
"Proběhlo vykonání císařské spravedlnosti. Odňali jistému barbarovi levou ruku v předloktí."
"Ánó?" mírně s údivem, mírně překvapen se zadivil stařík. "A copak tak hrozného udělal? Sáhl naší císařské jasnosti na její makovou prdelku?" chlípně se stařík zakřenil nad svým vlastním vtipem.
"Nene, byla odňata za to, že zabíjel draky." pronesl suše soudce.
Stařík překvapeně zamrkal, "Copak ty ohnivý obludy se nemohou pobíjet?" podívil se. "Ta dnešní doba je jakási pokřivená. Za mého mládí! Byli drakobijci opěvováni a hrdinové! pomlaskl si svou bezzubou hubou vědec jen tak z nostalgie.
Soudce jen mlčky přikývl.

"Každopádně proč jsem přišel." Zvedl pytel nasáklý krví a položil jej na pult. "Zde je ta ruka, věřím, že vy si s ní nějak poradíte při nějakém výzkumu." A vytáhl něco v plátnu zabalené, které bylo ještě více nasáklé krví než pytel a položil plátno vedle pytle. V tuto chvíli, bylo již zřetelné v soudcově tváři znechucení a mírná nevolnost.
Doktor napjatě pozoroval celý akt vytáhnutí plátna na stůl. "Můžu se podívat?" zvědavě a s očekáváním se doktor opáčil soudce. Kývnutí bylo znamením, že může.
Vědec sekáčkem opatrně rozbalil plátno. V soudcově tváři bylo znatelné zhnusení ještě víc.
"To je nádherné!" vyhekl nadšeně Doktor. "Vrchní končetina, dle ochlupení a manikúry usuzuji barbarského typu." pohlédl na soudce pro kontrolu informací. Ten mírně zatrnule a zaškňůřeně přikývl.
"Krásný a precizní řez." pochvaloval doktor katovu práci.
"Nooo, ale co s tím budu dělat?" pronesl nahlas doktor myšlenku, která mu proletěla hlavou.
Soudce se vzdálil od pultu. "Jsem si jist, že si s tím jistě nějak poradíte." pronesl s mírně vynuceným úsměvem.

"Ano, ano, může to být dobrý náhradní díl pro Valihracha! Sice když se dívám na ten biceps, ten by chtěl ještě něčím napíchat, aby mu seděl dobře. Neeebo můžu zkusit mu namontovat třetí ruku! To by babičky na ulici čučely!" Opět se zachichotal sám sobě. "Nebo ji můžeme přišít zpět tomu chudákovi! co mu ji šmikli!" začal chrlit ze sebe nápady, soudce už jen pobaveně pozoroval, jak ve staříkovi rozproudil krev.
"NEBO! Ji můžu vypreparovat! Může to být skvělý držák na prsteny! To by se mohlo jistě naší císařovně líbit. Hmm, i když ta vůbec nerozumí pokroku. Když jsem ji sestavil vyhřívaný trůn, vůbec se ji nelíbil ... zaprděná nepokroková bačkora." sklesl po závalu nadšení.
"No rozhodně musíme tu ruku dostat k ledu! Ať zůstane čerstvá! Ale jak?!" pohlédl na soudce, "Vodu mám, ale jak ji zmrazit?" začal se nervózně drbat na spánku pod kloboukem, protože mu bylo jasné, že teď jde hlavně o čas.
"No to zas nebude, takový problém." pronesl soudce sebejistě a sáhl do brašny pro modrou knihu, ve které začal listovat. Doktor chvíli na něj zíral co to dělá, ale po pár vteřinách pochopil a už táhl sud ze zadní místnosti. Vložil ruku opatrně do sudu a čekal co z muže s modrou knihou vypadne. Ten holí ukázal na sud a něco zaklel řečí cizího kmene a voda v sudu pomalu, ale jistě začala zamrzávat.
"Prr" zaprděl rty doktor při pohledu na sud, "No to bychom měli, jak dlouho to vydrží?" opáčil se chlapa s knihou.
"Dlouho." pronesl sebejistě, "Inu nebudu vás rušit od bádání, vidím, že teď budete mít hodně práce, na shledanou, Doktore!" odporoučel se svižným krokem na čerstvý vzduch.
"Na shledanou, na shledanou a moc moc moc děkuji" lísavě a s úklonami se loučil vědec s odcházejícím.

Nahlédnutím zkontroloval, zda je muž již pryč a narovnal se a začal leštit sekáček o zástěru, "Prý dlouho, já ti dám dlouho." odfrkl pod vousem. "Zas magie..." a začal polívat led stabilizačním lektvarem, "Zde je spoleh jen na vlastní prostředky."
Odpovědět