Drazí občané Císařského města Andor.
Já Herold Zachariáš Volf touto cestou ruším veškeré vypsané zatykače a také pokuty které byly vypsány mou osobou.
Byl jsem donucen Gardistou Vulnusem odstoupit z Funkce Herolda Císařského města Andor, který mě začal podezřívat z věcí které jsem neprovedl. Také odcházím jako Kandidát na post starosty Císařského města Andor.
Děkuji za hlasy, které jste mně dali a omlouvám se že jste ve mě měli důvěru a já Vás zklamal.
Přeji proto hodně štěstí Kandidátům ve volbách.
Přeji také bezpečný Andor pro všechny.
Dále přeji spoustu pevných nervů a také úspěchů mému nástupci, který mě zastoupí.
Za Císařské Město Andor sepsal
Herold Zachariáš Volf
Andor
Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

- Zachariáš Volf
- Hráč
Andor
Zachariáš Volf - Bývalý Andorský Herold
Arcalime Vénie - Zbojník

Arcalime Vénie - Zbojník

Re: Andor
Lide Andarijský!
Herold Zachariáš Volf byl dotázán na osvětlení jeho podezřelé činnosti. Podal vágní vysvětlení a nakonec se rozhodl z funkce odstoupit. Nebylo to poprvé, kdy po něm bylo podobné vysvětlení vyžádáno, takže se díky jeho reakci obávám, že na jeho nekalosti může být něco pravdy.
Nicméně nyní mu přeji mnoho štěstí do dalších let života, za své působení ve funkci přivedl ke spravedlnosti mnoho zlotřilců a pomohl mnoho občanům.
Svým jménem také tímto obnovuji povinnosti výzvy a zatykače, na:
Dva hříšníky, kteří kopali 75 kamení v pracovním táboře dne čtvrtého tohoto měsíce, aby mi, ostatním gardistům nebo soudci Wyfovi doplatili pokutu sta zlatých.
Zatykač na muže jménem Ctimier Pohrobek na území města Andor, který má na svědomí vykrádání nájmů.
Obnovuji zákaz nošení kápí ve městě Andor, dokud nový starosta nerozhodne po svém.
Buďte bdělí a opatrujte se!
Gardista Vulnus Morthir
Herold Zachariáš Volf byl dotázán na osvětlení jeho podezřelé činnosti. Podal vágní vysvětlení a nakonec se rozhodl z funkce odstoupit. Nebylo to poprvé, kdy po něm bylo podobné vysvětlení vyžádáno, takže se díky jeho reakci obávám, že na jeho nekalosti může být něco pravdy.
Nicméně nyní mu přeji mnoho štěstí do dalších let života, za své působení ve funkci přivedl ke spravedlnosti mnoho zlotřilců a pomohl mnoho občanům.
Svým jménem také tímto obnovuji povinnosti výzvy a zatykače, na:
Dva hříšníky, kteří kopali 75 kamení v pracovním táboře dne čtvrtého tohoto měsíce, aby mi, ostatním gardistům nebo soudci Wyfovi doplatili pokutu sta zlatých.
Zatykač na muže jménem Ctimier Pohrobek na území města Andor, který má na svědomí vykrádání nájmů.
Obnovuji zákaz nošení kápí ve městě Andor, dokud nový starosta nerozhodne po svém.
Buďte bdělí a opatrujte se!
Gardista Vulnus Morthir
Vulnus Morthir {Legati Cruentas} - oddaný bojovník boha Cupiduse
Slovy proti agresi.
Smil Flaška z Havantu {Kadet Legati Cruentas} - mladý, talentovaný farmář.
*Škyt* Símsím eště jeden Havantskej, dyť je pátek...
Slovy proti agresi.
Smil Flaška z Havantu {Kadet Legati Cruentas} - mladý, talentovaný farmář.
*Škyt* Símsím eště jeden Havantskej, dyť je pátek...