Vážení občané císařství,
tímto s okamžitou platností vydávám zatykač na Andorského Herolda Zachariáše Volfa. Za nerespektování a útok na císařské vojáky bude postaven před soud, kde bude rozhodnuto o jeho osudu. Apeluji na Herolda, aby se sám přihlásil a zvolil poklidné řešení. Zatykač se týká celého území císařství.
Dále žádám Andorského starostu, aby mne a nebo některého z Gardistů neprodleně vyhledal.
Po jednání s Heroldem je zatykač pozastaven do proběhnutí soudního líčení
Gardista Rockhun Teyrnon
Zatykač
Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

- Dirion
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zatykač
Vážení občané císařství,
tímto s okamžitou platností vydávám zatykač i na Margaardského Herolda Lucifuse Garghana. Za útok na císařského vojáka bude postaven před soud, kde bude rovněž rozhodnuto o jeho osudu. Zatykač platí na území celého císařství.
Tímto žádám starostku hradiště, aby mě a nebo některého z Gardistů neprodleně vyhledala.
Gardista Dirion
tímto s okamžitou platností vydávám zatykač i na Margaardského Herolda Lucifuse Garghana. Za útok na císařského vojáka bude postaven před soud, kde bude rovněž rozhodnuto o jeho osudu. Zatykač platí na území celého císařství.
Tímto žádám starostku hradiště, aby mě a nebo některého z Gardistů neprodleně vyhledala.
Gardista Dirion

Dvakrát zvolen Herold Ilerenský
Rok Herold Thyrský
Rok Herold Andorský
Nyní Císařský Gardista
-> Výpis prohřešků
Rok Herold Thyrský
Rok Herold Andorský
Nyní Císařský Gardista
-> Výpis prohřešků

- Liquid
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
Re: Zatykač
Po dohodě se starostkou Aishlyn, pozastavuji zatykač na herolda Lucifuse Garghana. Je ochoten se podrobit císařskému soudu. Vyčkáme na rozhodnutí soudu. Gardistka Penelo
Otacon [ Modrý Kámen ] odpočívej v pokoji
Rikku [ Modrý Kámen ] odpočívej v pokoji
Porky [ Slované ] odpočívej v pokoji
Liquid [ Lovci ]
Gardistka Penelo [ Lovci ]
Rikku [ Modrý Kámen ] odpočívej v pokoji
Porky [ Slované ] odpočívej v pokoji
Liquid [ Lovci ]
Gardistka Penelo [ Lovci ]