Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
ahoj mám problém. Stáhla jsem si UO ( normálně se mi ukazuje přihlašovací okýnko, ale dál mi to nefunguje) a patcher, ale ten mi nejde nainstalovat kvůli firewallu. Píše mi to : Your security settings have blocked a self- signed application from running. Nevím co s tím.
PS: Jsem dost navtvrdlá na technický věci takže to potřebuji vědět krok po kroku . DÍK
Postahuj rary (potrebujes winrar) a rozbal je primo do instalacni slozky Ultimy Online. Patcher tusim momentalne nefunguje.
Gryfus - GMW, Havantský cvičitel a zlatá ponorka, čekající na vylovení. V jedné osobě. Gryfus & Lovci - Video x) Ewiliax Optimo - Wannabe.
RIP - Angela, Averix, James de Sain, Adelaide, Gryfus
ahoj mám problém. Stáhla jsem si UO ( normálně se mi ukazuje přihlašovací okýnko, ale dál mi to nefunguje) a patcher, ale ten mi nejde nainstalovat kvůli firewallu. Píše mi to : Your security settings have blocked a self- signed application from running. Nevím co s tím.
PS: Jsem dost navtvrdlá na technický věci takže to potřebuji vědět krok po kroku . DÍK
Jen pokud by se ti to nepodařilo ručně tak nejspíše vím jak opravit ten patcher..
jestli máš win7, tak otevři start, napiš java, a otevři "configure java" ... potom 3. záložka zleva je "Security" a tam nastav nejnižší hodnotu, takže "Medium" všechno potvrď, zavři, a zkus znovu otevřít patcher
Řemeslníci->Zbojníci->Řád Vlka->Zlořád->Zaklínači->Kavalerie->Drungor, Řemeslníci
Arakis, Wang, Akello d'Reu, Starostka Liss
A za celou historii už asi podruhé zabanován..
Jen pokud by se ti to nepodařilo ručně tak nejspíše vím jak opravit ten patcher..
jestli máš win7, tak otevři start, napiš java, a otevři "configure java" ... potom 3. záložka zleva je "Security" a tam nastav nejnižší hodnotu, takže "Medium" všechno potvrď, zavři, a zkus znovu otevřít patcher [/quote]
tak nevím jak funguje win 8 ... ale někde musí být vyhledávací řádek kde prostě najdeš ten soubor..
Řemeslníci->Zbojníci->Řád Vlka->Zlořád->Zaklínači->Kavalerie->Drungor, Řemeslníci
Arakis, Wang, Akello d'Reu, Starostka Liss
A za celou historii už asi podruhé zabanován..
A teď pro změnu mi to píše, že vznikl nějaký problém při komunikaci se serverem, že mám restartovat UO a zkusit to znovu. Zkouším to znovu a znovu a nic ...
Jestli spouštíš přes Razor, máš to správně zakliknuté, tak jak je to tady? Zejména pak to šifrování (anglicky je to "Patch client encryption" a "Use OSI encryption")
;login.cfg file for the Andaria Shard
LoginServer=83.240.82.55,2593
A taky se podívej, jak vypadá klient, když ho spouštíš, pod řádkem na heslo máš verzi klienta, ta by měla být 6.0.4.0, pro verzi, která nezačíná 6, to fungovat nebude.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
;login.cfg file for the Andaria Shard
LoginServer=83.240.82.55,2593
A taky se podívej, jak vypadá klient, když ho spouštíš, pod řádkem na heslo máš verzi klienta, ta by měla být 6.0.4.0, pro verzi, která nezačíná 6, to fungovat nebude.
V čem se dá spustit .cfg ? Protože mě to nejde otevřít. Myslíš jako toto: UO version 4.0.1le ( Patch O) ?? Jo počkej já na ploše mám něco jiného než ve složce. Ve složce mám clienta s tím číslem co píšeš. A po přihlášení mi to pro změnu píše toto: Že buď jméno či heslo je špatně a že pokud je to první přihlašování tak že účet nemusí být aktivní a přitom mi na email přišli dva emaly.
Při stahování mi chrome automaticky zablokuje UOML instalačku, základní soubor s ultimou. Žeprý obsahuje malware. Pokud se pokusím varování ignorovat, nahlásí chybu při stahování (stalo se to 2x, nerestartoval jsme počítač ani nezkoušel jiný prohlížeč - chci se zeptat, jestli tam malware fakt není).
Dík, jestli se nám to podaří zprovoznit, třeba zas budu chvilu hrát
Vulnus Morthir {Legati Cruentas} - oddaný bojovník boha Cupiduse Slovy proti agresi.
Smil Flaška z Havantu {Kadet Legati Cruentas} - mladý, talentovaný farmář. *Škyt* Símsím eště jeden Havantskej, dyť je pátek...
Link na UOML je tu už pěkných pár let stejný, nicméně vede k externímu providerovi, tam se to dá těžko stoprocentně zaručit. Ale považuju to za nepravděpodobné.
Doporučuju spíš UO instalovat přes patcher, to budeš mít jednodušší...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Nwagwen píše:Jen pokud by se ti to nepodařilo ručně tak nejspíše vím jak opravit ten patcher..
jestli máš win7, tak otevři start, napiš java, a otevři "configure java" ... potom 3. záložka zleva je "Security" a tam nastav nejnižší hodnotu, takže "Medium" všechno potvrď, zavři, a zkus znovu otevřít patcher
Omlouvám se, že obnovuji toto starší téma. Měl jsem problém s Vaším Andarijským autopatcherem. Na Javě v8. není možné na záložce "Security" zvolit "Medium". Položka byla z bezpečnostních důvodů odebrána. Obešel jsem to odebráním Javy v8. a stažením v7.
Vyplatilo by se na to udelat navod na webu. Taky bych rad zacal pouzivat patcher obcas... a uz mi hooodne dlouho nejde.
Gryfus - GMW, Havantský cvičitel a zlatá ponorka, čekající na vylovení. V jedné osobě. Gryfus & Lovci - Video x) Ewiliax Optimo - Wannabe.
RIP - Angela, Averix, James de Sain, Adelaide, Gryfus
NeffCz píše:
Omlouvám se, že obnovuji toto starší téma. Měl jsem problém s Vaším Andarijským autopatcherem. Na Javě v8. není možné na záložce "Security" zvolit "Medium". Položka byla z bezpečnostních důvodů odebrána. Obešel jsem to odebráním Javy v8. a stažením v7.
Dle informací je tahle "vychytávka" dostupná od verze Javy 7 update 51. Stránku na webu momentálně upravit nemůžu, nicméně mám v plánu, zatím dávám sem.
Postup v angličtině včetně obrázků - https://www.java.com/en/download/help/jcp_security.xml Postup v češtině, obrázky viz odkaz výše (postup pro Windows 7, ale panel by měl být všude stejný a verzi v češtině jsem ještě neviděl):