"Něco se tam venku děje... mám pocit, že nás někdo sleduje"
"Vážně? Vem si hůl a běž to prozkoumat"
"Ach, dobrý den"
"Zdravíčko, mohl bych si s vámi o něčem popovídat?"
"Inu, proč ne"
Do křesla usedl urostlý člověk. Na hlavě měl černý klobouk a oblečen byl do luxusních šatů. Přes rameno měl pochvu a v ní lesklou katanu. Boty měl ze sukna. Starosta na něj koukl a zvedl obočí.
"Co chcete?"
"Inu, Tarceas zemřel"
"Jak to víte?"
"Řekněme že se zabývám špinavou prácičkou"
Soudce se starostou na sebe koukli. Starosta vstal a sepnul ruce za zády. Nevěřícně kroutil hlavou hledíc do krbu.
"Vy víte mno... víte co se stalo, a víte kde by mohl být Cifra"
"Možná ano, možná ne"
Muž si upravil oblek a bohatě si prohlížel prsty na rukou. Starosta se k němu otočil a zamračil se.
"Pro koho pracuješ?!"
Nahodil vážný výraz, a soudce v tu ránu vystartoval ze židle a přiběhl k muži. Severus se na muže koukl a ten mlčíc hleděl starostovi do očí čekajíc, co se bude dít. Starosta nahodil vážný výraz... výraz podobný draku, který se právě chystá usmažit nevítaného hosta. Po dalším mlčení se ozvala rána. Muž se sesunul k zemi a držel se za břicho. Krom skřehotání nic nevypustil z úst.
"Zavřete ho, a mučte! On zazpívá"
"Ano, pane"
Soudce začal mumlat jakási zaklínadla. Urostlý člověk vyskočil na nohy a utíkal do horního patra. Starosta tasil, a tupou stranou uhodil muže do hlavy. Za nějakou dobu se muž probudil v cele. Bylo tam mnoho mučících nástrojů.
"UŽ BUDEŠ MLUVIT?"
"Nikdy!"
Soudce otevřel mříž a snažil se chytit chlapíka. Ten mu však proklouzl a vydal se do nejvyššího patra v žaláři. Starosta ze soudcem ho obklíčili, a když byl konečně na malou dobu omráčen vzali jeho hlavu za vlasy a ponořili jí do žhavých uhlíků. Ozval se hromový křik. Po chvilce kop a rána. Muž tasil katanu a sekem podrazil starostovi nohy. Ten se zakymácel a bodl do vězně.
"POVĚSIT! ÁÁÁ! POVĚSTE HO HNED!"
"Dobře, po soudu rozhodnu"
Soudce kývl a strážník si došel pro urostlého člověka. Jednou rukou ho šoupl do cely a zamkl. Než starosta stačil odejít, zachytil ještě plivanec do obličeje a spoustu nadávek. Kulhajíc i se soudcem opustil žalář a vězeň neslyšel nic, než klus koní.
Příprava na soudní den
Pravidla fóra
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.
2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.
3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.
4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.
Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora
V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.
5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.
2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.
3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.
4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.
Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora
V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.
5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.

-
- 2. výstraha
- Testovací pole: nikdy
Příprava na soudní den
Bez komentáře

-
- 2. výstraha
Re: Příprava na soudní den
...8 dní v cele...
"Já už to nevydržím!" tentokrát už muž nevypadal bohatě. Byl vyhublý a u nohou se mu plazilo několik úžovek.
"Klííídek, mě už tu držej dva měsíce a žiju!" ozval se hlas z vedlejší cely.
"A? Já.. kručí mi hrozně v břiše a čeká mne provaz" řekl chladně muž držíc mříže.
"Joo, musíš to umět. Soudce se na tebe teďka vykašle. Zrovna tu byl a tys spadl" zasmál se chlap v elfské róbě.
"Ty kamaráde, až se soudce vokáže, hoď mu něco do hlavy, ať se konečně probere!" zazubil se muž v roztrhaném oblečení.
"Hm, když mi tu cihlu seženeš, vyrobím z ní i paklíč a dostanu se ven"
"NEKOUKAT! RADŠI SI LEHNI TY VÝTRŽNÍKU! HULVÁTE!" zařval hlídač a plivl muži do obličeje.
"Neplivej na mě bastarde"
Strážních bouchl obuškem do cely.
"BUDEŠ VISET! RÁD SE NA TO MRKNU! TEBE UŽ NEZACHRÁNÍ NIC! BUDEŠ VISET NA PROVAZE" ozval se řev.
"MÁÁÁM HROZNÝ HLAD!! POMOC!! UMÍRÁM HLADY!! ozval se muž a začal ječet.
Strážník otevřel celu a strhl muži košili ze zad. Omotal mu kolem ruky dráty a opřel ho o zeď. Následovně mrskal bičem co se dá, dokud muž neomdlel. Po sesunutí muže k zemi přestal bičovat a šoupl ho do smrduté cely. Druhý den nebyl o nic veselejší....
"Já už to nevydržím!" tentokrát už muž nevypadal bohatě. Byl vyhublý a u nohou se mu plazilo několik úžovek.
"Klííídek, mě už tu držej dva měsíce a žiju!" ozval se hlas z vedlejší cely.
"A? Já.. kručí mi hrozně v břiše a čeká mne provaz" řekl chladně muž držíc mříže.
"Joo, musíš to umět. Soudce se na tebe teďka vykašle. Zrovna tu byl a tys spadl" zasmál se chlap v elfské róbě.
"Ty kamaráde, až se soudce vokáže, hoď mu něco do hlavy, ať se konečně probere!" zazubil se muž v roztrhaném oblečení.
"Hm, když mi tu cihlu seženeš, vyrobím z ní i paklíč a dostanu se ven"
"NEKOUKAT! RADŠI SI LEHNI TY VÝTRŽNÍKU! HULVÁTE!" zařval hlídač a plivl muži do obličeje.
"Neplivej na mě bastarde"
Strážních bouchl obuškem do cely.
"BUDEŠ VISET! RÁD SE NA TO MRKNU! TEBE UŽ NEZACHRÁNÍ NIC! BUDEŠ VISET NA PROVAZE" ozval se řev.
"MÁÁÁM HROZNÝ HLAD!! POMOC!! UMÍRÁM HLADY!! ozval se muž a začal ječet.
Strážník otevřel celu a strhl muži košili ze zad. Omotal mu kolem ruky dráty a opřel ho o zeď. Následovně mrskal bičem co se dá, dokud muž neomdlel. Po sesunutí muže k zemi přestal bičovat a šoupl ho do smrduté cely. Druhý den nebyl o nic veselejší....
Bez komentáře

-
- 2. výstraha
Re: Příprava na soudní den (Ukončeno)
Zdařený útěk...
Muž v roztrhaných šatech hleděl na elfa, kterého si stráže už odvedli. Když byla věznice konečně bez strážníků, vzal muž v roztrhaných šatech drátek a odemkl mříže. Venku však čekal starosta se soudcem. Muž zvedl hlavu, rozhlédl se a nevěřícně zamrkal. Starosta nahodil kamenný výraz a koukl hlavou na soudce, který se zatvářil úplně stejně.
"Čekáš na smrt?"
"Ano..nemluv ke mě ty bastarde."
"Zmiz mi z očí nebo zemřeš"
Muž se zasmál, urychleně se rozeběhl do Andoru a oblékl se do svých šatů. Potom znovu koukl na starostu a soudce, usmál se a bez dalšího slova zmizel v kanálech.
"Ten už nepřežije"
"Hmmm"
Muž v kanálech vytáhl kopí, kolem zdí se dostal až někam hluboko. Bůh ví, kam dnes zmizel....
Muž v roztrhaných šatech hleděl na elfa, kterého si stráže už odvedli. Když byla věznice konečně bez strážníků, vzal muž v roztrhaných šatech drátek a odemkl mříže. Venku však čekal starosta se soudcem. Muž zvedl hlavu, rozhlédl se a nevěřícně zamrkal. Starosta nahodil kamenný výraz a koukl hlavou na soudce, který se zatvářil úplně stejně.
"Čekáš na smrt?"
"Ano..nemluv ke mě ty bastarde."
"Zmiz mi z očí nebo zemřeš"
Muž se zasmál, urychleně se rozeběhl do Andoru a oblékl se do svých šatů. Potom znovu koukl na starostu a soudce, usmál se a bez dalšího slova zmizel v kanálech.
"Ten už nepřežije"
"Hmmm"
Muž v kanálech vytáhl kopí, kolem zdí se dostal až někam hluboko. Bůh ví, kam dnes zmizel....
Bez komentáře