AFK
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

AFK
Chtěla bych se zeptat, jak je to s automatickými afk kontrolami. Jaká je prodleva po použití nějaké dovednosti a kontrolou? Jinými slovy, než se odhlásím, musím chvíli počkat? Kolik je povolených promeškat (např. v případě že mi vypadne internet nebo mi dojde baterka na notebooku případně jiná neúmyslná příčina)? Ptám se hlavně proto, že internet mi prostě občas vypadne 

Rhea

Re: AFK
Rnori? bejvalej Moriak?...
Jinak promeskat nesmis ani jednou snad
Jinak promeskat nesmis ani jednou snad
Mortred - Andorský Herold
Tam kde smrt končí on začíná
Aurora Muertte - namyšlená legionářka a plechová mrcha [Krvavá Légia]
Zmrskám tě bičem a tobě se to bude líbít!
Tam kde smrt končí on začíná
Aurora Muertte - namyšlená legionářka a plechová mrcha [Krvavá Légia]
Zmrskám tě bičem a tobě se to bude líbít!

Automatická AFK by se měla vždy spustit v době používání skillu, tj. před jeho spuštěním do dokončení akce; pokud se náhodou pletu, což je možný, tak určitě ne víc, než 15 vteřin poté (s tím, že takovou AFK, která se pustila, když už sklil neběžel, bys v pohodě vyreklamoval
)
Ohledně pádů internetu - jasně, stát se to může, s tím, že se pruty pak mohou odpustit. Je ale lepší, pokud si pro to uděláš důkazy (screenshot s "Connection lost", co nejdříve po naběhnutí netu napsat někomu z GMs[mně] SZ, ideálně jen se slovem AFK, ať se s ní moc nevypisuješ, následně jí v další SZ rozepsat, co a jak se stalo), protože o tomhle odpouštění si vedeme záznamy pro případ, že by to někdo začal zneužívat pro obcházení kontrol, a čím víc sám sebe kryješ, tím máš větší jistotu, že ti to projde
První promeškání tě jenom odpojí ze hry, až od druhého jsou tresty.

Ohledně pádů internetu - jasně, stát se to může, s tím, že se pruty pak mohou odpustit. Je ale lepší, pokud si pro to uděláš důkazy (screenshot s "Connection lost", co nejdříve po naběhnutí netu napsat někomu z GMs[mně] SZ, ideálně jen se slovem AFK, ať se s ní moc nevypisuješ, následně jí v další SZ rozepsat, co a jak se stalo), protože o tomhle odpouštění si vedeme záznamy pro případ, že by to někdo začal zneužívat pro obcházení kontrol, a čím víc sám sebe kryješ, tím máš větší jistotu, že ti to projde

Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

- Blaster
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
AFK kontroly se za nějakou dobu odpouštějí... resetuje se i tohle "první promeškání"?Fraenir píše:Automatická AFK by se měla vždy spustit v době používání skillu, tj. před jeho spuštěním do dokončení akce; pokud se náhodou pletu, což je možný, tak určitě ne víc, než 15 vteřin poté (s tím, že takovou AFK, která se pustila, když už sklil neběžel, bys v pohodě vyreklamoval)
Fortuna Dayer
Fernando Aberquero
† Patrick Uuno
Fernando Aberquero
† Patrick Uuno

Dodám... Při automatické AFK kontrole ti vyskočí tabulka na které musíš kliknout. Když se spleteš, vyskočí druhá. Ta může chtít zmáčknout jinou barvu a měla by vyskočit na jiné pozici než ta první. Pokud špatně odpovíš i na druhou --> galeje.
ADD: jenom pro úplnost, páč se to týká tématu... Pokud ti vypadne myš (mě se to občas stává), zkus aspoň napsat do hry barvu/název tlačítka pro odpověď, udělej z toho screenshot, potom vypni hru Alt-F4 (to tě odlogne a odpočítávání se občas zastaví). Pouze napsat barvu ti nepomůže, protože se údajně nelogují správné odpovědi (možná stará informace; párkrát jsem to v minulosti reklamoval). Loguje se jenom prošel/neprošel.
ADD: jenom pro úplnost, páč se to týká tématu... Pokud ti vypadne myš (mě se to občas stává), zkus aspoň napsat do hry barvu/název tlačítka pro odpověď, udělej z toho screenshot, potom vypni hru Alt-F4 (to tě odlogne a odpočítávání se občas zastaví). Pouze napsat barvu ti nepomůže, protože se údajně nelogují správné odpovědi (možná stará informace; párkrát jsem to v minulosti reklamoval). Loguje se jenom prošel/neprošel.
Tom Gwawn [BH] - Mistr Řemesel